Έχασαν έδαφος τα Γιαννιτσά 0-0 με Θρασύβουλο

Έχασαν έδαφος τα Γιαννιτσά 0-0 με Θρασύβουλο

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Θρασύβουλο, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια που κάνει την εξασφάλιση της παραμονής στη Football League.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση, όπως και οι αντίπαλοί τους, οι οποίοι όμως παρέμειναν αήττητοι για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου – ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, επειδή δεν είχαν βρεθεί έγκαιρα τα χρήματα για τους διαιτητές - ο Θρασύβουλος είχε την υπεροχή, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, ισορρόπησαν το παιχνίδι από το 30ο λεπτό και μετά, βγήκαν στο προσκήνιο, χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Κασμερίδη.
Ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων αποτέλεσε ο ιδιαίτερα βαρύς αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είχε επιβαρυνθεί από τη συνεχή βροχόπτωση.   
Η ομάδα της Φυλής είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 30΄, όταν ο Παγώνης από καλή θέση προσπάθησε να πλασάρει τον Αποστόλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης μπλόκαρε την μπάλα.
Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 42΄, όταν ο Στεργίδης έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Γιόνδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κασμερίδης μπλόκαρε την μνπάλα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορροπώντας το παιχνίδι.
Δημιούργησαν μάλιστα ορισμένες φάσεις στην εστία του Θρασύβουλου, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους.
Στο 66΄ο Ιορδανίδης έξανε το μακρινό σουτ, μπλοκάροντας την μπάλα ο Κασμερίδης, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου, έδιωξε σε κόρνερ, σουτ του Κυζιρίδη.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται δίκαιο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Συμεωνίδης από τον σύνδεσμο Πιεριίας, ο οποίος κιτρίνισε τους Στεργίδης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος - Ψιάνος, Κασμερίδης.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος. Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης, Γ. Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (78' Στεφανίδης), Μπέκα (66' Κυζιρίδης).  

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος (77' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ (86' Σκόνδρας), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντακόλ, Βλάχος, Καρράς.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved