Βήμα για play offs η Επανομή 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Βήμα για play offs η Επανομή 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Μία… ανάσα από την είσοδό της στις θέσεις των πλέι οφ της Football League βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα για την 18η αγωνιστική.

Η ομάδα της Επανομής ήταν νικήτρια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με «χρυσό» σκορέρ τον Μπεκιάρη στο 66’. Ο έμπειρος άσος είχε περάσει ως αλλαγή στο προηγούμενο λεπτό και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην του ομάδας.

Με το «τρίποντο» αυτό, η Αναγέννηση ανέβηκε στην 7η θέση με 27 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την Παναχαϊκή που βρίσκεται στην 6η θέση και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα play offs της ανόδου στην Super League. Αντίθετα, ο Αγροτικός έμεινε στους 18 βαθμούς και δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πολύ γρήγορα αναμένεται να ξεχαστεί το πρώτο ημίχρονο στην Επανομή. Ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και πίεσε για ένα τέρμα, αλλά το σουτ του Παμπόε στο 2’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Φιρινίδη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του άσου των «πράσινων» πέρασε άουτ. Στο 6’ και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Φιρινίδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Καρατσάνη.

Στα επόμενα λεπτά, η Επανομή ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 20’ απείλησε για πρώτη φορά, αλλά η κεφαλιά του Καρλάο πέρασε άουτ, ενώ στο 27’ ο Ναλμπάντης έκανε το σουτ, αλλά ο Λαμπάκης έδιωξε με υπερένταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν… άλλαξε, καθώς οι δύο ομάδες δυσκολευόταν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των αντιπάλων. Για τον λόγο αυτό, ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για τους γηπεδούχους τον Μπεκιάρη, στην θέση του Ναλμπάντη στο 65’. Η κίνησή του έφερε άμεσα αποτελέσματα, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο νεοεισελθών άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση. Ο Γεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ και ο έμπειρος άσος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Επανομή, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στην συνέχεια, ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο, στο 85’ η προσπάθεια του Παμπόε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας (Ξάνθης), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Ασλανίδη, Καραμανλή, Τράκις, Καραγιάννη, Παπαδόπουλο και Μαργαρίτη.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου, Παπαζούδης, Καρλάο, Ασλανίδης, Καραμανλής, Ναλμπάντης (65' Μπεκιάρης), Δεινόπαπας (79' Κουρδάκης), Καραγιάννης (90' Πολίτης), Τράκις.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Παπαδόπουλος (86' Καπνίδης), Μερεσιώτης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Τσουκαλίδης, Π. Καρακατσάνης, Καθάριος, Προβατίδης (75' Σαχινίδης), Παμπόε.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved