Εξετάσεις στο Μάλεμε

Εξετάσεις στο Μάλεμε

Η μονομαχία του Πλατανιά με την Παναχαϊκή ξεχωρίζει στα κυριακάτικα ματς της Football League.

Το... 2ο μέρος της Football League ξεκίνησε επεισοδιακά με αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Μυτιλήνη και Ψαχνά. Η συνέχεια, λοιπόν, αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα με έξι ματς - φωτιά που θα κρίνουν πολλά σε κορυφή και ουρά.

Με ώρα έναρξης στις 15:00 όλες οι αναμετρήσεις, αλλά τα βλέμματα θα πέσουν στο Μάλεμε, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Πλατανιάς Χανίων της μίας ήττας σε όλο το πρωτάθλημα και της καλύτερης άμυνας (4 γκολ) θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Οι αντίπαλοι μιλούν για ρέντα των Κρητικών, όμως οι ίδιοι δεν δίνουν σημασία και θέλουν να «απαντήσουν» στο γήπεδο, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την απευθείας άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι Πατρινοί είναι αήττητοι για επτά αγωνιστικές, αλλά ταλαιπωρούνται από πολλά προβλήματα ίωσης. Θα έχουν δύσκολη αποστολή στα Χανιά, όμως σκοπεύουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να μείνουν σε τροχιά play offs. Εξάλλου, στην πρεμιέρα είχαν γνωρίσει εντός έδρας ήττα (1-0) από τους Κρητικούς.

Την απώλεια βαθμών του Πανθρακικού θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Βέροια στα Μέγαρα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανσερραϊκό και ψάχνει παντού βαθμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στη 2η θέση. Ωστόσο, ο Βύζας Μεγάρων έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και τα δώσει όλα για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη σωτηρία.

Τα ματς της Κυριακής (11/03) περιλαμβάνουν και δύο ντέρμπι στον Βορρά. Ο 4ος της βαθμολογίας Πιερικός θα δοκιμαστεί στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός μετρά τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ειδικά εντός έδρας, αν θέλει να προλάβει το τρένο των μπαράζ. Τρεις σερί νικές έχουν στο ενεργητικό τους οι Κατερινιώτες και ποντάρουν πολλά στην πίεση των «λιονταριών».

Στην Επανομή, η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα. Παρότι οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία ματς βρίσκονται κοντα στις θέσεις των μπαράζ και βλέπουν το παιχνίδι αυτό ως ευκαιρία για νέο ξεκίνημα. Αήττητος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο Αγροτικός Αστέρας, που ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να πετύχει το συντομότερο τον στόχο της σωτηρίας.

Στην Άμφισσα, ο Φωκικός με τον Πέτρο Μίχο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αστέρα των χιλίων προβλημάτων. Οι γηπεδούχοι τόνωσαν το ηθικό τους με την ισοπαλία (0-0) στο AEL FC ARENA και αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία τέτοια παιχνίδια οφείλουν να τα παίρνουν.

Η ομάδα της Καισαριανής θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Άμφισσα, χωρίς νεοαποκτηθέντες και πιθανότατα χωρίς αρκετούς ακόμα επαγγελματίες. Οι ποδοσφαιριστές είναι έξαλλοι με τη διοίκηση λόγω των οφειλών, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι πλήρωσαν οι ίδιοι για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ασφαλιστική...

Στα Γιαννιτσά, τέλος, η Αναγέννηση των μόλις δύο νικών εντός έδρας θα αντιμετωπίσει τον «ανεβασμένο» Θρασύβουλο. Αμφότεροι θέλουν το τρίποντο για τον ίδιο λόγο, την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έχουν πανηγυρίσει τρίποντο μόλις δύο φορές στο γήπεδό τους, ενώ η ομάδα της Φυλής θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τις δύο διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της.

Την Παρασκευή (09/03) ΑΕΛ Καλλονής και Πανθρακικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ από έναν πόντο πήραν και οι Ηρακλής Ψαχνών ΑΕΛ στη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (10/03). Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση Διαγόρας - Καλλιθέα δεν διεξάγεται λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού της ομάδας της Ρόδου.

Δείτε τη βαθμολογία μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (10/03).



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved