Έφτασε Μυτιλήνη ο Ματζουράκης

Έφτασε Μυτιλήνη ο Ματζουράκης

Την προπόνηση της Καλλονής παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο Γιάννης Ματζουράκης.

Απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (06/03) στην ΑΕΛ Καλλονής και αυτό γιατί το απόγευμα αφίχθηκε στο νησί ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο νέος προπονητής της ΑΕΛΚ γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη.

Την πρώτη του επαφή με την ομάδα μας είχε ο νέος μας προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης, σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο πολύπειρος τεχνικός έφτασε στο νησί γύρω στις έξι το απόγευμα και αμέσως μετέβη στην προπόνηση της ΑΕΛΚ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη, τον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη και τον γενικό αρχηγό, Μιχάλη Καραβασίλη.

«Σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή» σημείωσε ο Νίκος Μιχαλάκης απευθυνόμενος στους παίκτες και συνέχισε, «Τον Γιάννη Ματζουράκη τον γνωρίζετε όλοι. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Καταξιωμένος. Πιστεύω πως θα σας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του». Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Νίκος Μιχαλάκης, έκανε αναφορά στην αγωνιστική πορεία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένω πολλά περισσότερα από εσάς. Θέλω να δείχνετε πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που προσδοκώ. Ελπίζω, με την έλευση του νέου σας προπονητή τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.»

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Γιάννης Ματζουράκης ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τα καλά του λόγια απευθυνόμενος στους παίκτες είπε: «Είναι πολύ σημαντικό σε τόσο δύσκολους καιρούς να έχετε έναν τέτοιο πρόεδρο. Μίλησα μαζί του αρκετά και πραγματικά οι ιδέες, οι θέσεις του και το όραμά του γι'αυτή την ομάδα με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και πιστεύω πως από αυτά που έχω δει, όσο σας έχω παρακολουθήσει ως ομάδα στο πρωτάθλημα και από τις ατομικές ικανότητες που ο καθένας ξεχωριστά έχει, μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον.» Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του στο παρελθόν με τον Προκόπη Καρτάλη και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα λέγοντας: «Είχα μια πολύ καλή συνεργασία και με τους δύο και πιστεύω πως αυτό θα γίνει και τώρα στην ΑΕΛΚ.»

Τέλος, το λόγο πήρε ο βοηθός προπονητή -συνεργάτη, όπως τον αποκάλεσε ο Γιάννης Ματζουράκης- Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος απευθυνόμενος στον Γιάννη Ματζουράκη τόνισε: «Πάντα σε έφερνα ως παράδειγμα στις προπονήσεις. Είμαι ταπεινός και κάνω ένα βήμα πίσω σε αυτή την περίπτωση γιατί γνωρίζω πως θα μάθω πολλά δίπλα σου κι αργότερα, στην καριέρα μου, αυτό το ένα βήμα πίσω θα γίνει πέντε βήματα μπροστά».

Στη συνέχεια, σύσσωμη η διοίκηση της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ παρακολούθησε μαζί με τον Γιάννη Ματζουράκη την προπόνηση της ομάδας που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα κι ένα οικογενειακό διπλό δύο τριανταλέπτων.

Η προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη (07/03), ενώ σημειώνεται ότι το τέλος της προπόνησης πρόλαβε ο τερματοφύλακας, Γιώργος Σουλογάνης, ο οποίος το πρωί έδωσε το «παρών» στη συνάντηση των αρχηγών με τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Σπύρο Καλογιάννη.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved