Παντέλης: «Συγκομιδή – όνειρο»

Παντέλης: «Συγκομιδή – όνειρο»

Μέταλλο νικητή έχει αποκτήσει η Καλλιθέα σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στάθηκε ο Νίκος Παντέλης και μίλησε για συγκομιδή – όνειρο τους 28 πόντους σε έναν γύρο.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας είπε: «Για εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα όλη την εβδομάδα ήταν ότι είχαμε πολλές απουσίες ειδικά στα σέντερ μπακ. Ο Πρίπου έκατσε στον πάγκο τραυματίας, ο Κουτρουμπής ήταν εκτός και ο Αρβανίτης που έπαιξε, «ψηνόταν». Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Εθνικής με δυνατές μονομαχίες και όχι θέαμα. Προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα και το πρόβλημά μου ήταν το πώς θα μεταδώσω τους παίκτες μου ότι αυτή η νίκη πρέπει να συνδυαστεί με ακόμη μία.

Παίζαμε με μία ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου, αλλά δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν η πιο σημαντική νίκη που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Εκτός του ότι ανεβήκαμε τέταρτοι, συμπληρώσαμε 28 πόντους με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, επίδοση που έμοιαζε με όνειρο απατηλό στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο τέλος. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση γιατί είναι μία οργανωμένη ομάδα».

Σχετικά με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των τελευταίων αγώνων, απάντησε: «Στη Β’ Εθνική μετράει τι αμυντική λειτουργία έχεις. Είχαμε δεχτεί πολλά γκολ πριν έρθω, χωρίς να αποτελεί αυτό μομφή σε κανέναν. Είχα πει όμως στους παίκτες μου ότι όσο πιο γρήγορα βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία μας τόσο πιο εύκολα μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Άλλωστε τα περισσότερα ματς κρίνονται στο ένα γκολ. Εμείς λοιπόν κάποια στιγμή μπορέσαμε να φτιάξουμε αυτό το μειονέκτημα και από τη στιγμή που έχουμε ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά που μπορούν να βάλουν γκολ με μισή φάση ήρθαν και τα αποτελέσματα».

Ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Βιδάλης είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Τη χρειαζόμασταν μετά την Επανομή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί τέτοιες νίκες δείχνουν τον χαρακτήρα που χτίζουμε. Συγχαρητήρια και στην Αναγέννηση».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved