«Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά»

«Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά»

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του επόμενου παιχνιδιού του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Κρητικών: 

Για το ματς με τον Διαγόρα: «Θετικό είναι ότι μπορέσαμε και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς όπως θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό που πήραμε τους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα όπως του Διαγόρα. Εμείς συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Στις σκέψεις ματς είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι». 

 Για τα Τρίκαλα: «Είναι μια ομάδα πολύ καλή. Παίζει με πολλούς αμυντικούς εκτός έδρας. Θέλει  πολύ προσοχή για να πάρουμε το παιχνίδι. Σαν ΟΦΗ και σαν  καλή ομάδα που είμαστε λέω στους παίκτες μου ότι πρέπει να παίζουμε την μπάλα μας. Αυτή που μπορούμε και ξέρουμε. Δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας και στο ματς με τον Ιωνικό και με τον Διαγόρα. Το σημαντικότερο  στοιχείο στα εκτός έδρας ματς είναι η δύναμη».

Για το τι σκέφτονται στον ΟΦΗ: «Οι σκέψεις μας είναι μόνο στα Τρίκαλα. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι σε δύσκολη καμπή το πρωτάθλημα και ο κόσμος πρέπει να δώσει το βροντερό παρών».Για αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Οι Καμπάνταης, Γιακού, Ρούσεφ, Κιάσσος είναι αμφίβολοι».

Για τον Κυριακάτικο αντίπαλο: «Ο αντίπαλος έχει αμυντικούς προσανατολισμούς και εμείς πρέπει να βρούμε λύσεις. Θέλουμε στα πρώτα λεπτά γκολ. Θα το πολεμήσουμε και θα παίξουμε την μπάλα μας για να πάρουμε το ματς». 

 Για το σερί του ΟΦΗ: «Δεν είναι θέμα σερί. Μετά την Βέροια είπαμε ότι το πρωτάθλημα για μας αρχίζει τώρα. Θέλουμε να νικάμε και να παίζουμε και καλά. Κάποιες φορές γίνεται και κάποιες όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Σημαντικό είναι το πώς θα μπορέσουμε όλοι μας να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στη φυσιολογική του θέση. Πρέπει να υπάρχει διάθεση και θέληση και θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι το ζητούμενο».

Για τους πρωτοπόρους που παίζουν την Κυριακή: «Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. Παλεύουμε σε κάθε ματς να κερδίζουμε».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολα όπως η έδρα του Διαγόρα. Ειδικά στη Β’ Εθνική. Είτε παίζεις με Καλλιθέα είτε με Διαγόρα είναι δύσκολο. Παίξαμε με πολύ μυαλό και φτάσαμε «εύκολα» στην νίκη».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Λευτέρης Κουγιουμτζής (Μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ) :

«Από χθες όλοι έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα της ομάδας. Θα ήθελα να επαναλάβω για την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα επίσης να πω ότι ο ΟΦΗ έχει όλα τα φόντα να πετύχει το στόχο του και να ανέβει στην κατηγορία».Η οικονομική ενίσχυση από τα εισιτήρια θα είναι σημαντική από το ματς της Κυριακής. Θα υπάρχουν κουπόνια για του φίλους της ομάδας που θέλουν να αγοράσουν για μετοχές  της ΠΑΕ και θα πωλούνται στο γήπεδο. Όποιος αγοράζει θα συμμετέχει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας».

Επίσης πρόσθεσε: «Η ομάδα πρέπει να φανεί δυνατή. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί σε όλη την Ελλάδα εμφανίζοντας ένα γεμάτο γήπεδο. Θα πάρουν δύναμη και οι παίκτες  με τον κόσμο στο πλευρό τους. Αν κάποιος βλέπει καλό κλίμα και γεμάτο γήπεδο είναι εύκολο να αναλάβει και να χρηματοδοτήσει την ομάδα. Έχει ιδιαίτερη σημασία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε όλους τους φίλους του ΟΦΗ στο γήπεδο. Είναι πού σημαντική μέρα. Για μένα μια ζωή χωρίς πάθος δεν είναι ζωή. Ελάτε τη Κυριακή να στηρίξουμε το πάθος μας. Ο ΟΦΗ είναι στα χέρια μας. Δεν είναι μια ομάδα που ανήκει σε άλλους αλλά σε εμάς. Εμείς το καθορίζουμε. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορούν οι φίλαθλοι να καταθέτουν τα κουπόνια τους στις μπουτίκ της ομάδας μας».

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τάσος Βαρδάκης



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved