Πηλαδάκης: «Θα μείνω στη Λάρισα να παλέψω»

Πηλαδάκης: «Θα μείνω στη Λάρισα να παλέψω»

Την άνοδο στα «σαλόνια» της Super League έθεσε ως μοναδικό στόχο της ΑΕΛ ο Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να βάλει τέλος στα σενάρια πώλησης της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο των Λαρισαίων ανεξαρτήτου κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται.

«Θα μείνω εδώ και θα παλέψω», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «βυσσινί» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (02/03), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σκέψεις του για την επόμενη μέρα, στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο, αλλά και στους οπαδούς, υπογραμμίζοντας πως έχει πάρει πολλά από τη Λάρισα.

«Χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση και ανθρώπους που να μπορούν να αποδείξουν πως έχουν χρήματα, ή έχουν πίσω τους επενδυτές, δεν μπορώ να συζητήσω. Αν έχετε λύση για να φύγω να έρθετε να μου το πείτε», συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Πηλαδάκης:

«Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη που έπεσε η ομάδα και κάθε φορά που ανεβαίνω στη Λάρισα αισθάνομαι αυτό το βάρος. Σίγουρα μπορεί να είναι λάθος το ότι δεν είμαι κοντά στον κόσμο, αλλά αυτό με βαραίνει. Ακόμη και αν η ομάδα πάει άσχημα δεν θα τα παρατήσω. Θα μείνω εδώ και θα παλέψω. Έχουμε μάθει να παλεύουμε, κόντρα στο κατεστημένο με συνέπεια στην προσπάθειά μας. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτή την ομάδα, ακόμη και αν δεν ανέβουμε φέτος», τόνισε αρχικά συμπληρώνοντας για τα λάθη που έχουν γίνει:

«Αυτό το αλάθητο που υποστηρίζουν όλοι δεν το καταλαβαίνω. Όλοι κάνουμε λάθη, είναι ανθρώπινο. Σημασία έχει η πρόθεση. Καταλαβαίνεις το λάθος, το διορθώνεις και προχωράς. Ξέρετε πόσα λάθη έγιναν στην κατασκευή του γηπέδου; Δεν πήγα στο σπίτι κανενός, ούτε κρέμασα κανέναν για όσα έκανε. Μαζί πάμε στο γήπεδο, όσο σας στεναχωρεί εσάς η άσχημη πορεία της ομάδας με στεναχωρεί και εμένα».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τα σενάρια πώλησης: «Τα έσοδα όλων μας έχουν μειωθεί. Σχεδόν έχουν μηδενιστεί. Άλλοι παίρνουν καραμπίνες και βγαίνουν στο δρόμο, άλλοι παλεύουν να λύσουν τα προβλήματα. Εμείς πληρώνουμε κάθε μέρα. Δίνουμε έναντι σε όλους όσους έχουμε υποχρεώσεις και προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Κανένας δεν έχει χρήματα και μας χρωστάνε το ΦΠΑ από την Πολιτεία. Έχω βάλει 800.000 ευρώ φέτος στην ομάδα. Δεν έχω αυτή τη στιγμή να βάλω δύο εκατομμύρια ευρώ και δεν θα δανειστώ.

Δεν μπορείτε να ξέρετε τα οικονομικά μου και πώς τα βγάζουμε πέρα. Παράλληλα θέλω να σταματήσουν όλα αυτά τα σενάρια περί πώλησης της ομάδας. Όποιος έχει όραμα και σχετική οικονομική επιφάνεια, μπορεί να έρθει να συζητήσουμε. Το έχω πει άλλες 15 φορές, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση και ανθρώπους που να μπορούν να αποδείξουν πως έχουν χρήματα, ή έχουν πίσω τους επενδυτές, δεν μπορώ να συζητήσω. Δεν μπορώ να παρασύρω την ΑΕΛ σε μία τέτοια διαδικασία.

Θα μείνω στη Λάρισα με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια για να παλέψω για την ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν είναι».

Για τους οργανωμένους οπαδούς: «Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Για τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Θέλω να αναλογιστούν σε όλη αυτή την κατάσταση ποιος παίρνει περισσότερη πίκρα. Στη ζυγαριά εγώ λέω πως είναι το ίδιο. Κάνουν λάθος πως ασχολούμαι με την ομάδα κάθε 15 μέρες.

Με την ομάδα ασχολούμαι 365 μέρες τον χρόνο. Δεν σταμάτησα ποτέ να το κάνω, ούτε όταν τα πράγματα ήταν καλά, ούτε τώρα που είναι άσχημα. Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, ούτε έκανα κάτι άλλο παλιά και κάνω κάτι άλλο τώρα. Δεν δέχομαι τους αφορισμούς του στιλ "Η ομάδα πήγε άσχημα μια χρονιά και φύγε". Αν έχετε λύση για να φύγω να έρθετε να μου το πείτε. Έχετε δίκιο πως έχω πάρει πολλά από τη Λάρισα. Σίγουρα η χαρά της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος, ο αποκλεισμός της Μπλάκμπερν και η πρώτη μέρα που μπήκα μέσα στο νέο γήπεδο είναι πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Έχουν δίκιο, έχω κερδίσει πολλά».



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved