Βοσνιάδης: «Χωρίς στήριξη δεν συνεχίζω»

Βοσνιάδης: «Χωρίς στήριξη δεν συνεχίζω»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής πέταξε… βόμβα μετά την 5άρα από την Καλλιθέα.

«Σκασμένος» με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του και καυστικός για τις συνθήκες λειτουργίας της ομάδας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, που μετά το 0-5 με την Καλλιθέα δήλωσε: «Η Καλλιθέα κέρδισε δίκαια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την έκταση του σκορ. Είναι μια ομάδα φιλόδοξη, με καλό προπονητή και εκτιμώ ότι στο δεύτερο γύρο θα τερματίσει ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα επαναπαυτήκαμε και ήρθανε τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, βελτιώθηκαν και συσπειρώθηκαν, συνεπώς θα δούμε διαφορετικό δεύτερο γύρο. Με 24 βαθμούς δεν έχει εξασφαλιστεί τίποτα και ίσως με «προίκα» τους βαθμούς κάποιοι δεν σκέφτονται το κακό. Χρειάζεται συγκέντρωση, για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Κυρίως, χρειαζόμαστε... επανεκκίνηση ως ομάδα!

Αποδιοργανωθήκαμε και πρέπει να δοθεί μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια της η Αναγέννηση. Η αποχή από τις προπονήσεις μας άφησε σημάδια, ήμασταν οι μόνοι που δεν κάναμε μίνι-προετοιμασία και φιλικά.

Το τελευταίο διάστημα η Επανομή πορεύεται με... αυτόματο πιλότο! Πάθαμε ό,τι φοβόμασταν και ό,τι τρέμαμε! Υπάρχουν πολλά λειτουργικά προβλήματα, οφείλουμε να γίνουμε ομάδα του επιπέδου που αγωνιζόμαστε. Να υπάρξει ομαλή λειτουργία, όχι ερασιτεχνική αντιμετώπιση, αν δε θέλουμε να έρθει η καταστροφή. Φταίμε όλοι και πρέπει να συνετιστούμε και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, με βάση όχι αυτό το... Βατερλό, αλλά με όσα λέγαμε τις προηγούμενες μέρες».

«Συνάντηση με τους παίκτες»

Ακολούθως, ο Αλέκος Βοσνιάδης έριξε τη... βόμβα: «Οι ομάδες χτίζονται μέσα από την καθημερινότητα. Για να παρουσιαστούν καλά την Κυριακή πρέπει να δουλεύουν με διάθεση και με το μυαλό τους μόνο στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα που όλοι θαυμάζαμε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, είναι μια ομάδα που δείχνει ότι δεν έχει το μυαλό της στο γήπεδο. Τώρα που είναι νωρίς ακόμη πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Και από τη διοίκηση και τον κόσμο, που οφείλουν να στηρίξουν παραπάνω τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.

Από τα καθημερινά προβλήματα η Αναγέννηση έχει καταρρακωθεί. Έχει χαθεί η ομοψυχία, η πειθαρχία και η διάθεση. Ποδόσφαιρο χωρίς φιλόδοξους παίκτες, διάθεση και εξασφάλιση συνθηκών λειτουργίας που θα βοηθούν στην καθημερινότητα, δεν υπάρχει. Θα μιλήσω με τους παίκτες την Τρίτη και θα κρίνω αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Κάποτε πρέπει όλοι να σκεφτούμε και το προσωπικό κόστος.

Δεν είμαι ο προπονητής που εγκαταλείπει στα δύσκολα, το απέδειξα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά για να μπορέσω να συνεχίσω θα πρέπει να έχω τη συμπαράσταση όλων, και της διοίκησης και των παικτών. Το να συνεχίσω να παλεύω με τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα μόνος και χωρίς τη στήριξη όλων, θεωρώ ότι είναι άδικος κόπος. Θα κριθούν πολλά από τη συνάντηση με τους παίκτες την Τρίτη.

Αυτή την ομάδα την έφτασα εδώ με πολλές προσωπικές θυσίες και από την ομιλία με τους παίκτες θα κριθεί αν βρω τη δύναμη να συνεχίσω. Είναι σημαντικό οι παίκτες να επιστρέψουν στο γήπεδο πνευματικά. Αν είναι ωσεί παρόντες, δε μπορώ να συνεχίσω. Η διοικητική πλαισίωση του Μιχάλη Μπαλασά και δυο συνεργατών του θα συμβάλει προς αυτή τη κατεύθυνση, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα. Αν στην Επανομή δεν γίνουμε μια γροθιά όλοι, θα υπάρξει πρόβλημα και δύσκολα θα διαχειριστούμε την κατάσταση που διαμορφώνεται. Οι παίκτες πρέπει να αισθανθούν κόσμο γύρω τους».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved