Χαρταετό για play off πέταξε η Καλλιθέα

Χαρταετό για play off πέταξε η Καλλιθέα

Ονειρα… play off κάνει πλέον η Καλλιθέα, καθώς σημείωσε την τρίτη της συνεχή νίκη, επικρατώντας 5-0 στην Επανομή της Αναγέννησης.

Τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα για τους γηπεδούχους, με τον Πεχλιβανίδη να βάζει αυτογκόλ στο 13’, ενώ στο 32’ ο Γκέσιος δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, για φάουλ εκτός φάσης στον Ηρακλή. Στο 70’ ο Δεινόπαππας αστόχησε σε πέναλτι. Αντίθετα, η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος των αντιπάλων στο πρώτο ημίχρονο, τόσο στο αυτογκόλ στο 13’, ενώ στο 29’ ο Σταύρου έκανε το 0-2, ο Ντιαλό στο 40’ και το 88’ και ο Ματσούκας στο 90' για το τελικό 0-5.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Καλλιθέα, καθώς μόλις στο 8’ ο Πρίπου τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Φουντουκίδης. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και δεν επέτρεπε στους παίκτες να παίξουν όπως θα ήθελε. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ και ο Πεχλιβανίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αποσυντόνισε την Αναγέννηση Επανομής και η Καλλιθέα συνέχιζε να πιέζει, φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ στο 29’. Ο Μιχαλόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Ντιαλό έστρωσε στον Σταύρου, που έκανε το 0-2.

Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 32’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Γκέσιο, για σκληρό μαρκάρισμα στον Ηρακλή. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Παντέλη πέτυχε και τρίτο γκολ στο 40’, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ντιαλό.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό χαλάρωσε, με την Καλλιθέα να παίζει χωρίς άγχος με το υπέρ της 3-0, αλλά και την αριθμητική υπεροχή. Η Αναγέννηση προσπαθούσε να σημειώσει ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 69’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δεινόπαππα από τον Κατσούλη. Όμως ο έμπειρος επιθετικός της Επανομής έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Η Καλλιθέα σημείωσε κι άλλα γκολ στο τέλος. Στο 88’, ο Ντιαλό πλάσαρε εύστοχα τον Φιρινίδη, ενώ στο 90' ο Ματσούκας διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

{coveritlive}1b2ed98c45{/coveritlive}



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved