Ψυχρολουσία στις Σέρρες από τον… Φαρούκ

Ψυχρολουσία στις Σέρρες από τον… Φαρούκ

Περισσότερο έδαφος για την είσοδο στα play offs της Football League έχασε ο Πανσερραϊκός, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον Βύζαντα Μεγάρων για την 16η αγωνιστική.

Η ομάδα των Σερρών άνοιξε το σκορ στο 49’ με τον Γκούρτσα έπειτα από λάθος του Κοτταρά, ωστόσο, στο 84’ ο Φαρούκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του πορτιέρο των «Λιονταριών» και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν στους 22 πόντους, τρεις πίσω από τις θέσεις των play offs. Στον… αντίποδα, οι Μεγαρείς πήραν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο δύσκολα θα μείνει στη… μνήμη όσων το παρακολούθησαν, καθώς οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, δυσκολεύτηκε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Κοττάρα, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στις Σέρρες.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στα «Λιοντάρια» στο 17’ όταν ο Ντιόγκο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 25’ η κεφαλιά του Στεφανίδη, έπειτα από σέντρα του Κιάσσου, κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Βύζαντα και κατέληξε κόρνερ. Στο 38’ ο Πανσερραϊκός απείλησε και πάλι, όταν ο Τάντιντς σέντραρε, ο Ντιόγκο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γκούρτσα στη θέση του Βουτσιά, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και ο νεαρός επιθετικός τον… δικαίωσε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς στο 49’ άνοιξε το σκορ. Ο Τριανταφύλλου σέντραρε από τα δεξιά, ο Κοτταράς δεν κατάφερε να μπλοκάρει και από κοντά ο Γκούρτσας με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την εστία του Κοτταρά, ο οποίος στο 58’ ενήργησε σωστά στη «μονομαχία» με τον Στεφανίδη, ο οποίος άνοιξε πολύ το κοντρόλ και ο έμπειρος πορτιέρο έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βύζας προσπάθησε να… αντιδράσει, όταν ο Κουτζαβασίλης έκανε λάθος έξοδο, ο Ηλιόπουλος θέλησε να τον «κρεμάσει», ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού.

Στο 71’ και πάλι οι Μεγαρείς έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Κουτζαβασίλη, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Στεφανίδης θέλησε να διώξει με κεφαλιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε κόρνερ, δίπλα από το δοκάρι του τέρματος των «ερυθρόλευκων».

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πανσερραϊκός θα έπαιρνε ένα σημαντικό «τρίποντο», ο Φαρούκ στο 84’ είχε διαφορετική… άποψη. Συγκεκριμένα, έπειτα από βαθιά μπαλιά, οι Κουτζαβασίλης και Καρατζάς μπερδεύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στον επιθετικό του Βύζαντα να σκοράρει σε κενή εστία, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο προσωπικό τέρμα, στους δύο αγώνες που έχει δώσει με τη φανέλα του Βύζαντα.

Διαιτητής ήταν ο Καμπαξής (Εύβοιας).

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου (86' Παντελιάδης), Στεφανίδης, Σιάκκας, Βουτσιάς (46' Γκούρτσας), Ντιόγκο, Κιάσσος (69' Τσαούσης), Καρατζάς, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς.

Βύζας Μεγάρων: Κοτταράς, Φραγκής, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Τριάντος, Λίτσης (74' Παυλίδης), Πέτρου (76' Οικονομόπουλός), Μωυσίδης, Πούρνος (54' Μουστάκης), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved