Γρηγορίου: «Πρωτόγνωρες καταστάσεις»

Γρηγορίου: «Πρωτόγνωρες καταστάσεις»

Στις πολλές απώλειες και τη φιλοξενία του ΟΦΗ στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/02) στην ΕΡΑ ΣΕρρών και στην εκμπομπή του Βασίλη Αναστασιάδη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει πρωτόγνωρο φαινόμενο τους πολλούς τραυματισμούς στον Πανσερραϊκό, ενώ υποστήριξε ότι μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ τους αποκάλεσε «Βούλγαρους».

Αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε: «Σαφώς και θα μπορούσα να σταθώ σε δικαιολογίες για την ήττα. Οι τραυματισμοί με ανησυχούν. Είναι πρωτόγνωρο. Δε το θυμάμαι ούτε σα παίκτης, ούτε σα προπονητής. Έχουμε φτάσει τους 12 τραυματίες. Όταν είναι κακώσεις, γόνατα, διάστρεμμα, χιαστοί είναι κακή τύχη. Το θέμα του Μπανγκουρά και ο τραυματισμός του προέρχεται από μεγάλη αποχή. Είχε πρόβλημα στα παιχνίδια που συμμετείχε. Η αποχή παίζει τον ρόλο της αλλά οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι κακή τύχη».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Το μειονέκτημα μας έναντι του ΟΦΗ ήταν ότι αγωνιστήκαμε στην Πάτρα και είχαμε πολύωρο ταξίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Άλλη θα έχουμε από εδώ και πέρα που στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Βλέπουμε, κρίνουμε, διορθώνουμε και προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο για κάτι διαφορετικό. Όταν ξεκινήσουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές κάθε λάθος θα ήταν μοιραίο».

Για την φιλοξενία: «Ήταν άσχημη φιλοξενία. Γίνανε πολλά πράγματα κυρίως εις βάρος του προέδρου. Τα άσχημα συνεχίστηκαν και στο αεροδρόμιο. Ισχύει ότι ειπώθηκε η λέξη "Βούλγαροι" από μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ. Έκανε και προσωπική επίθεση στον Πέτρο Θεοδωρίδη και εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση. Δεν κατανοώ την φιλοξενία».

Για τις δηλώσεις που μεταφέρθηκαν διαφορετικά: «Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα τις δηλώσεις παραποιημένες ένιωσα έκπληξη. Το πίστευα από την αρχή και το πιστεύω ότι στόχος είναι η άνοδος. Θα προσπαθήσουμε για την απευθείας άνοδο, το πιστεύω και αν στην χειρότερη των περιπτώσεων δε προλάβουμε, τότε θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των πλεϊ οφ. Ούτε εγώ θα χρειαζόμουν και θα ερχόμουν αν ο Πανσερραϊκός θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό».

Για τον αγώνα με τον Βύζαντα και τον Παύλο Δημητρίου: «Σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Σιάκκα και του Βουτσιά. Θα μας λείπει και ο Ανάκογλου. Έχουμε προβλήματα. Πρέπει να κερδίσουμε. Ο Βύζας ενισχύθηκε, άλλαξε διοίκηση και όλα αυτά φέρνουν ένα κλίμα ευφορίας. Για μας υπάρχει μόνο νίκη και μετά παίζουμε Δευτέρα με τη Βέροια στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό. Με ανησυχούν οι τραυματισμοί. Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό και να τονίσω ως προν τον προκάτοχο μου τον Παύλο τον Δημητρίου, ότι βρήκα μια ομάδα πολύ δουλεμένη απλά κάτω από τη δική μου φιλοσοφία. Είναι άρτια δουλεμένη η ομάδα. Το μόνο που διαφοροποιείται είναι η τακτική, η φιλοσοφία, το σύστημα».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια μου να περάσω κάποια πράγματα οι τραυματισμοί. Ακόμη δεν έχουμε δει την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Δεν είναι εύκολο αλλά είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα γίνει».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved