Διπλό «χτύπημα» για τα play offs ο Πιερικός

Διπλό «χτύπημα» για τα play offs ο Πιερικός

Σημαντικό… βήμα για την είσοδό του στα play offs της Football League έκανε τη Δευτέρα (20/2) ο Πιερικός, επικρατώντας με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα για την 15η αγωνιστική.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε εύκολα στη νίκη και συνάμα στους τρεις βαθμούς. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Πουλόπουλο, ενώ στο 74’ ο Κοντέων διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Για τους «πράσινους» της Θεσσαλονίκης, αυτή ήταν η ένατη ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Κατερίνης ήταν καλυμμένος με χιόνι τις προηγούμενες μέρες.

Το «συγκρότημα» του Γιώργου Χατζάρα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, καθώς μόλις στο 12’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Πουρτουλίδης μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Λαμπάκη, έκανε το σουτ, αλλά ο πορτιέρο του Αγροτικού απέκρουσε με τα πόδια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Κόιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Κουτσοσπύρος δεν κατάφερε να κάνει την προβολή, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν την υπεροχή τους, ωστόσο δυσκολεύονταν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Λαμπάκη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου, ο Πιερικός ανέβασε και πάλι… στροφές και πίεσε για να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα για το ημίχρονο. Οι Κατερινιώτες είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 38’ με το πλασέ του Πουλόπουλου.

Ο Κόιτς εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κουτσοσπύρος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, προλαβαίνοντας την έξοδο του Λαμπάκη, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο Πουλόπουλος με πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν ο Μπλαζέφσκι έφυγε στην κόντρα από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Κουτσοσπύρος δεν κατάφερε να κάνει τη προβολή, χάνοντας την ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Πιερικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Αγροτικό να δυσκολεύεται να απειλήσει την εστία του Καρακούτση.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και πάλι με τον Κουτσοσπύρο. Ο δυναμικός επιθετικός πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του Αγροτικού, από σέντρα του Πουρτουλίδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των «σταχυοφόρων».

Δώδεκα λεπτά αργότερα και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κουτσοσπύρο. Ο Κόιτς σέντραρε από τα δεξιά, ο έμπειρος άσος «έπιασε» το ανάποδο «ψαλιδάκι» αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπάκη.

Ο… μονόλογος του Πιερικού έφερε... αποτελέσματα στο 74’ με τον Κοντέων. Ο Κόιτς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μοκακέ «έπιασε» αέρα, αλλά ο επερχόμενος Κοντέων με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσοσπύρο, όταν ο Γιαζιτζόγλου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κουτσοσπύρος έκανε το πλασέ, αλλά ο Λαμπάκης του είπε «όχι» διώχνοντας με τα πόδια.

Πιερικός: Καρακούτσης, Λαζαρίδης Γ., Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Κόιτς (75’ Μπακάλης), Ιντζόγλου (46’ Κοντέων), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (51’ Μοκακέ).

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Πετρίσεβιτς (82’ Σίνης), Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Καπνίδης (67’ Οκουμούσης), Προβατίδης.




NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved