Χαϊκάλης: «Όλα τα ματς τελικοί»

Χαϊκάλης: «Όλα τα ματς τελικοί»

Ο επιθετικός του Πλατανιά, Γεράσιμος Χαϊκάλης υποσχέθηκε... χαρές στο φινάλε.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων σημείωσε την Κυριακή (19/02) ο Γεράσιμος Χαϊκάλης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και... δεσμεύτηκε ότι στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» θα χαρούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαϊκάλη:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για την πολύ σημαντική νίκη που πετύχατε επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών;

«Κατά τη γνώμη μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι ότι έχοντας μία διακοπή τόσων ημερών όπου οι υπόλοιπες ομάδες προσπάθησαν ίσως να ξεκουραστούν, εμείς όχι μόνο δεν ξεκουραστήκαμε αλλά ίσα-ίσα που κάναμε διπλές προπονήσεις. Με την καθοδήγηση του προπονητή και του γυμναστή μας, κάναμε παραπάνω δουλειά κι αυτό πιστεύω φάνηκε στο γήπεδο την Κυριακή (19/2). Δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα το 3-0».

Μετά από αυτή τη νίκη που πετύχατε και σε συνδυασμό με την απρόσμενη ίσως ισοπαλία της Βέροιας, είστε ξανά μόνοι 1οι στη βαθμολογία. Πώς το βλέπετε από εδώ και στο εξής;

«Ο προπονητής, μάς έχει περάσει τη φιλοσοφία του. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι είναι για εμάς ένας τελικός. Από εκεί και πέρα, τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα θα είναι μία καλή συγκομιδή για το τέλος. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να χαρούν όλοι».

Θα συμφωνήσεις ότι η ομάδα εκφράζει μία εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της; Εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

«Θα συμφωνήσω. Αλλά η έκφραση "εμπιστοσύνη" ξεκινά από ένα πλάνο. Από το πλάνο προκύπτει αυτή η εμπιστοσύνη. Δεν είναι ο καθένας ξεχωριστά. Λειτουργούμε σαν ομάδα. Η ομάδα φέρνει το αποτέλεσμα. Δεν λειτουργεί ο καθένας ατομικά. Όλοι πλαισιώνουν ο ένας τον άλλο κι αυτό βγαίνει από το πλάνο. Το πλάνο της ομάδας είναι έτσι σχεδιασμένο για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και να βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα όπου είναι η νίκη».

Η εμφάνισή σου στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά ήταν πάρα πολύ ουσιαστική. Σημείωσες ένα υπέροχο γκολ και κατάφερες να έχεις μία εξαιρετική συνεργασία με τους συμπαίκτες σου. Ανανέωσες την ομάδα επιθετικά.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό θʼ αφήσω να το κρίνουν όσοι ήταν στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, η συνεργασία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός αλλά βγαίνει μέσα από τις προπονήσεις. Επειδή οι προπονήσεις είναι και εντατικές και στηρίζονται σε βάσεις σε συγκεκριμένους τομείς, τακτικής, τεχνικοτακτικής, αμυντικής και επιθετικής, πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο. Άσχετα αν είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, αυτή η συνεργασία είναι αποτέλεσμα δουλειάς.

Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Οι συμπαίκτες μου καταλαβαίνουν τις κινήσεις που κάνω, όπως κι εγώ τις δικές τους. Από εκεί και πέρα, για το θέμα του γκολ που σημείωσα, ήταν μία φάση. Θα μπορούσε να τύχει σε οποιονδήποτε. Μπήκε το γκολ».

Είσαι ευχαριστημένος για την απόφασή σου να έρθεις στα Χανιά και να παίξεις για τον Πλατανιά;

«Ήμουνα σίγουρος εξ αρχής ότι όλα θα ήταν όμορφα. Πόσω δε μάλλον τώρα που η ομάδα έχει δείξει ένα ακέραιο χαρακτήρα με τις εμφανίσεις της. Δεν εξετάζω όμως μόνο τους αγώνες αλλά και τις προπονήσεις. Από τις προπονήσεις φαίνεται το πάθος της ομάδας, η ποιότητα των παικτών. Αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο γιατί δεν ήξερα το πάθος που είχε αυτή η ομάδα.

Το διαπίστωσα ερχόμενος στα Χανιά. Πιστεύω ότι συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν. Εξακολουθώ να λέω, στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα τυχαίο, όπως και στη ζωή εξάλλου».

Τι βλέπεις για τη συνέχεια;

«Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στη μέση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Διαγόρα, το οποίο δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί. Ορισμένοι λένε ότι θα γίνει κι άλλοι ότι δεν θα γίνει. Εμείς θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Από εκεί και πέρα, προχωράμε».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved