«Ξέρουμε τον αντίπαλο»

«Ξέρουμε τον αντίπαλο»

Στην πίεση που θα ασκήσει ο ΟΦΗ από την αρχή μέσα στο «Γεντί Κουλέ» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον FM 100 ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε ανώδυνα το πρώτο τέταρτο γιατί έχω παίξει στην έδρα αυτή και η πίεση με την βοήθεια του κόσμου είναι πολύ μεγάλη στο ξεκίνημα. Αν αντέξουμε στο πρώτο τέταρτο και φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα μετά έχουμε τις επιλογές αλλά και τις δυνατότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε αρκετά προτερήματα και εμείς ως ομάδα και μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κρήτης ιδιαίτερο: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με τον ΟΦΗ. Είχα πει στους παίκτες μου ότι κερδίζοντας τον Εθνικό Αστέρα δεν θα  θεωρήσει κανείς την νίκη σπουδαία, αν όμως νικήσει κανείς μέσα στον ΟΦΗ θα δείξει ότι είναι ομάδα έτοιμη για κάτι παραπάνω. Θα δουλέψουμε προσγειωμένα, ξέρουμε τον αντίπαλο μέσα σε μία έδρα που θα φλέγεται την Κυριακή»

Για τις απουσίες των Μπριλάκη και Μπουκουβάλα από την Κρήτη τόνισε: «Προπονητικά καλό είναι να μην έχεις αλλαγές στην άμυνα γιατί έχουν μάθει να παίζουν μαζί και βρίσκονται ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν όμως αρκετοί παίκτες στην ομάδα ετοιμοπόλεμοι και έχουμε παίκτες που μπορούν να μπουν ανά πάσα στιγμή στην ομάδα». 

Επεσήμανε μάλιστα ότι έχει επιλογές: «Ο Μπαλού δεν μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει όμως ο Γιώτας που είναι δοκιμασμένη λύση, μπήκε στην Δράμα και κούμπωσε το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι».

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι ο κόσμος των Τρικάλων θα νιώσει περήφανος για την ομάδα του: «Δεν κυνηγάμε πια την εξάδα, είμαστε μέσα σ’ αυτήν και κυνηγάμε για να μείνουμε μέσα. Όπως βλέπω τα πράγματα θα είμαστε μέσα στην τετράδα. Βλέπω πως πατάει η ομάδα και βλέπω και τις άλλες ομάδες πως λειτουργούν. Ο κόσμος θα είναι περήφανος γι’ αυτήν την ομάδα».

Όσον αφορά την σχέση του με τον Θεό τον οποίο και συχνά πυκνά επικαλείται σημειώνει: «Δεν είναι μόνο θέμα προπονητών η πίστη, πολύς κόσμος πιστεύει. Απλά οι προπονητές επειδή ζουν με την πίεση. Στην Κρήτη πάντως δεν θα μας βοηθήσει μόνο ο Θεός, απλά θα μας δώσει φώτιση να ετοιμάσουμε την ομάδα όπως πρέπει για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα γιατί κάθε ματς έχει την δική του ιδιαιτερότητα.

Τέλος, για τον Στεπάνοβιτς τόνισε ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία και πως δεν μπορεί να παίξει ολόκληρο παιχνίδι αλλά επανέλαβε πως είναι ένας παίκτης που θα αφήσει εποχή ενώ για τον Ουέλιγκτον σημείωσε πως είναι ιδανικός να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες.



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved