Σημαντικά τα κέρδη του ΟΦΗ

Σημαντικά τα κέρδη του ΟΦΗ

Πολλά ήταν τα οφέλη του ΟΦΗ τη Δευτέρα στη Ρόδο με αποκορύφωμα το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Διαγόρα.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη των Κρητικών και παράλληλα η πρώτη ήττα των Ροδιτών στο σπίτι τους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ύστερα από 22 ολόκληρες αγωνιστικές!
Μʼ αυτό το τρίποντο οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στην τρίτη θέση προσπερνώντας στον πίνακα τον αντίπαλό τους με τον οποίο έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, πέρασαν από μία δύσκολη έδρα και παράλληλα παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί απευθείας στη Super League.

Τα  κέρδη όμως της κρητικής ομάδας δεν περιορίζονται μόνο στους τρεις βαθμούς που ωστόσο είναι το ζητούμενο και αποτελεί τη βασική επιδίωξη στη Football League. Εξαιρετική ήταν η τετράδας της άμυνας με τους Λάζαρο Χαριτωνίδη - Γιώργο Γεωργίου να συγκροτούν ένα δυνατό δίδυμο στόπερ (ο πρώτος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κι έδειξε ότι ορθώς βρίσκεται στην ενδεκάδα) και τους Άρη Γαλανόπουλο (δεξιά), Μηνά Πίτσο (αριστερά) να πιάνουν πολύ καλή απόδοση. Ειδικά ο τελευταίος διανύει την καλύτερη περίοδό του τη φετινή σεζόν.

«Παρών» όποτε χρειάστηκε ήταν ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης κάτω από τα δοκάρια. Στο πρόσωπο του Ιβάν Ρούσεφ ο ΟΦΗ βρήκε τον άνθρωπο των στημένων φάσεων αλλά και της ορθολογικής δημιουργίας του παιχνιδιού. Μετά την ασίστ στον Λεωνίδα Καμπάνταη απέναντι στον Ιωνικό ο Βούλγαρος σκόραρε με απευθείας χτύπημα φάουλ στο «σμαραγδένιο νησί» και σκότωσε την πρώην ομάδα του. Σταθερή αξία αποτελεί στο χώρο του κέντρου ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ενώ πολλές μάχες μπροστά έδωσε ο Λεωνίδας Καμπάνταης άσχετα αν αυτή τη φορά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Μεγάλο πάθος παρουσίασε ο Φώτης Παπουλής αριστερά στην επίθεση με τον Σαΐμπου Γιακούμπου από δεξιά να μην ολοκληρώνει τις ατομικές του προσπάθειες αλλά να συνεισφέρει αρκετές φορές αμυντικά. Ο Κώστας Κιάσσος είχε καλές και κακές στιγμές στον αγώνα. Από κει και πέρα ο Ερόλ Μπουλούτ έδειξε ότι θα βοηθήσει σε ρόλο αμυντικού μέσου, θέση που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καλός στην ίδια θέση ήταν στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε και ο Χρήστος Μπούρμπος, όσο για τον Μπόζινταρ Τάντιτς ξέρει πολύ μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά.  

Από το αεροδρόμιο στο ΒΑΚ

Στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας υπάρχει ευφορία για το αποτέλεσμα στο «νησί των ιπποτών» με την αποστολή να επιστρέφει την Τρίτη το μεσημέρι μέσω Αθηνών στο Ηράκλειο. Μάλιστα οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μετέβησαν από το αεροδρόμιο στο ΒΑΚ για προπόνηση εν όψει Τρικάλων (Κυριακή, 15.00) στο «Γεντί Κουλέ». Μόνο τρέξιμο και μασάζ ακολούθησαν όσοι έπαιξαν και στα 90 λεπτά. Την Τετάρτη οι «ασπρόμαυροι» θα γυμναστούν στις 15.30 και την Πέμπτη στις 14.45 ο Νίκος Αναστόπουλος θα παραχωρήσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στο «Γεντί Κουλέ». Μηνάς Πίτσος και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες με τον Διαγόρα θα εκτίσουν την ποινή τους ο πρώτος με τον Θρασύβουλο και ο δεύτερος με Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας.

Συνέντευξη Τύπου για την αδειοδότηση

Στο μεταξύ την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο εστιατόριο «ο κήπος των γεύσεων» η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα δώσει συνέντευξη Τύπου με βασικό θέμα την αδειοδότηση και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται στο οικονομικό κομμάτι και όχι μόνο.

 

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved