Επιβεβαίωσε για Λασιμάντ ο Κεχαγιάς

Επιβεβαίωσε για Λασιμάντ ο Κεχαγιάς

Προβληματισμένος από την αποχή ο τεχνικός της ΑΕΛ, επιβεβαίωσε ότι θα αποκτηθεί ο Λασιμάντ.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς μετά τη φιλική νίκη (4-1) σε βάρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απουσία επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΛ θα αποκτήσει τον Ιοάν Λασιμάντ.

Αρχικά ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέφερε: «Όπως είδατε σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα γήπεδο πολύ "βαρύ", όμως τέτοια γήπεδα θα συναντάμε και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, αλλά και από την αγωνιστικότητα τους σε αυτό το "βαρύ" αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα από κάποια στοιχεία της ομάδας έμεινα ευχαριστημένος, από κάποια όχι... Για αυτό όμως κάνουμε τις προπονήσεις για να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται».

Για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία τακτικής ανάλυσης. Θέλω να δουλέψω ακόμη μια εβδομάδα που έχουμε διαθέσιμη. Σίγουρα για τα στοιχεία όπως σας είπα και πριν θα πω ένα γενικό χωρίς περαιτέρω ανάλυση. Εκείνο που πιστεύω πως λείπει από την αρχή από την ομάδα, από την πρώτη αγωνιστική που ξεκίνησε, και το λέω αυτό γιατί έχω δει πολλά βίντεο με παιχνίδια της ομάδας γιατί είχα την δυνατότητα, είναι η αγωνιστικότητα... το πάθος... για τη θέληση να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε το ματς.

Νομίζω ότι πιστεύαμε πως μόνο με τη φανέλα, που όντως έχει μεγάλη ιστορία, και με τον κόσμο μας, που όντως μας δίνει μεγάλη δύναμη, θα κερδίζαμε. Δε φτάνουν αυτά τα στοιχεία. Θα πρέπει να 'ρθει και η αγωνιστικότητα, η οποία έλειπε νομίζω από την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στηρίζεται πάρα πολύ στη δύναμη... σίγουρα όλοι οι προπονητές θα θέλανε να έχουν κάποια ποιότητα στην ομάδα και νομίζω πως υπάρχουνε παίκτες που έχουνε κάποια ποιότητα. Όμως επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως αυτό τα στοιχεία που πρέπει να μπει στην ομάδα μας είναι η αγωνιστικότητα, το πάθος και η δύναμη, γιατί δυστυχώς η Β' Εθνική, όπως θα το έχετε διαπιστώσει κι εσείς, πηγαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτά τα στοιχεία.

Από την πρώτη στιγμή είπα πως όσο περισσότερο χρόνο έχω μπροστά μου θα μπορέσω να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και θα μπορέσω να περάσω κάποια στοιχεία που θέλω μέσα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα η αποχή δεν κάνει καλό και πρέπει να μπούμε σίγουρα στην αγωνιστική δράση, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε τις προπονήσεις μας και να παρουσιαστούμε έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε κι αν γίνει αυτή, γιατί πραγματικά η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και με συνεχόμενα παιχνίδια».

Επιβεβαίωσε, τέλος, τη συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό, Ιόαν Λασιμάντ: «Ναι, αφού το έχετε πληροφορηθεί είμαστε σε διαδικασίες απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Ελπίζω να τελειώσει μέσα στο επόμενο διήμερο... και επί της στιγμής δεν υπάρχει κάτι άλλο».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved