«Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι»

«Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι»

Για το σπουδαίο ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά και την ανοδική πορεία του Πανθρακικού, μίλησε στο Onsports, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος.

Αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος με μακρά θητεία στην κορυφαία τη τάξει Εθνική κατηγορία (Ολυμπιακός, Ηρακλής, Ακράτητος, Πανιώνιος, ΑΕΚ, Skoda Ξάνθη), μετέχει φέτος στην προσπάθεια του Πανθρακικού, να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια».
Ο 32χρονος παίκτης μιλάει στο Onsports για την πορεία… ανάκαμψης που ακολουθούν οι Θρακιώτες στα τελευταία ματς, για τη δική του παρουσία, αλλά και για το ντέρμπι των «αιωνίων» το προσεχές Σάββατο.

Ο Πανθρακικός στο ματς της περασμένης αγωνιστικής (22η) με τον Ιωνικό, πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκης στο πρωτάθλημα, εμφανίζοντας σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Αυτό υπογράμμισε, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος.
«Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ο Πανθρακικός δείχνει να συνέρχεται. Βρίσκει το καλό του πρόσωπο και είναι θετικό το γεγονός, ότι τις ομάδες που είναι πάνω από μας στη βαθμολογία, τις αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο. Από εκεί και πέρα, σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός, ενώ για το αν ο Πανθρακικός αξίζει να βρίσκεται στη Super League, όπως την προηγούμενη διετία, είπε:
«Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες,  πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Αναφορικά με τη δική του προσαρμογή στο πρωτάθλημα της Football League, επεσήμανε:
«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στη Β’ Εθνική, καθώς δεν είχα αγωνιστεί ποτέ σε αυτή την κατηγορία. Τώρα θεωρώ πως μπήκα στο πετσί του… ρόλου και είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μένα. Νομίζω ότι πλέον μπορώ να προσφέρω πιο πολλά τώρα σε σχέση με το ξεκίνημα».

Την Κυριακή (20/2) οι Θρακιώτες υποδέχονται τον Διαγόρα στην Κομοτηνή, σε ένα ακόμα δύσκολο ματς. «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αποδείξει ότι στην έδρα μας, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων».
«Ο Παναθηναϊκός δείχνει μια σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια. Έχει ξεπεράσει την… κοιλιά που έκανε τον τελευταίο ενάμισι μήνα και από την άλλη στα παιχνίδια μεγάλης επικινδυνότητας και στα ντέρμπι, δείχνει σοβαρό πρόσωπο. Θεωρώ ότι αν το δείξει και με τον Ολυμπιακό, θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός στην έδρα του και έχει αξιόλογο ρόστερ», ενώ για το αν το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς, θα κρίνει πολλά για τον τίτλο, τόνισε: «Θα κριθούν πολλά το Σάββατο, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλό να μην υπήρχε αυτή η διαφορά, για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ως το τέλος».



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved