Μιχαλάκης: «Η ΑΕΛΚ είναι η Αργώ»

Μιχαλάκης: «Η ΑΕΛΚ είναι η Αργώ»

Η ΑΕΛ Καλλονής παρουσία περίπου 350 ατόμων έκοψε την Τετάρτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε ξενοδοχείο του νησιού η ομάδα της Λέσβου έκοψε την Τετάρτη (08/02) την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη να χαρακτηρίζει την ΑΕΛ Καλλονής… Αργώ και να τονίζει ότι θα φτάσει στον προορισμό της.

Την εκδήλωση άνοιξε με τη Λειτουργία του ο πατήρ Κομνηνός ο οποίος αφού πρώτα αστειεύτηκε με τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα ευχήθηκε η Καλλονή να φτάσει ψηλά ενώ εξήρε το έργο του προέδρου της ομάδας, Νίκου Μιχαλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά «μας πήρες από τα αλώνια του ποδοσφαίρου και μας οδηγείς στα σαλόνια του».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος ευχαρίστησε για την παρουσία του τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και όλον τον ανώνυμο κόσμο που ήταν εκεί και που κάθε Κυριακή στηρίζει την ομάδα στους εντός έδρας αγώνες της. «Είμαι πολύ συγκινημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μιλώ μπροστά σε τόσο κόσμο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η ΑΕΛΚ είναι η Αργώ και θα φτάσει στον προορισμό της».

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία των παιδιών της Κυψέλης, για τα οποία ο πρόεδρος της ομάδας έκανε ιδιαίτερη μνεία, προτρέποντας τον κόσμο της Λέσβου και ειδικότερα τους παρευρισκόμενους να δώσουν χείρα βοηθείας. Ο ίδιος ανήγγειλε, μάλιστα και τη δωρεά συμβολικού ποσού εκ μέρους της ΑΕΛΚ. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Στέλλα, ένα από τα παιδιά της Κυψέλης ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Δε θέλουμε βοήθεια. Να μας κάνετε παρέα και να μας μιλάτε θέλουμε», αποσπώντας το ολοκληρωτικό χειροκρότημα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν παράγοντες του λεσβιακού αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του συνεχάρη την ΑΕΛΚ για τη μέχρι τώρα παρουσία της και της ευχήθηκε να πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το λόγο πήρε επίσης ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ και Β΄ Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Μιχαλάκη είπε: «έχετε δώσει υπεραξία στο ποδόσφαιρο της Λέσβου. Η παρουσία σας έχει δώσει πλεόνασμα και το ποδόσφαιρο της Λέσβου βρίσκει το δρόμο του με εσάς».

«Στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου» χαρακτήρισε την ομάδα ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Θανάσης Ελευθερίου. «Θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστείς», ανέφερε ο ίδιος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ομάδας μας.

Αναγνώσθηκε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Στέλιο Γιαννακόπουλο, στον οποίο σημείωνε μεταξύ άλλων «Χαίρομαι που παρακολουθώ τις προσπάθειες μιας ακριτικής ομάδας όπως η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ».

Μέρος της εκδήλωσης ήταν και οι βραβεύσεις από τους «οικοδεσπότες» σε ανθρώπους που διακρίνονται για την προσφορά τους στον ελληνικό και ειδικότερα στο Λεσβιακό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, βράβευσε τον Νάσο Γιακαλή, περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, για τη μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο και στην Τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Γιακαλής αμέσως μετά τη βράβευσή του είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΑΕΛΚ για την τιμή αυτή. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τα τοπικά σωματεία γιατί από εκεί θα βγουν τα αυριανά ταλέντα του λεσβιακού ποδοσφαίρου».

Ωστόσο, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην ομιλία του αναφέρθηκε και στα πρόσφατα συκοφαντικά δημοσιεύματα για τον Νίκο Μιχαλάκη και τον Αντιπρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά και με εμφανή θυμό (όντας κι εκείνος δέκτης ανάλογων ανώνυμων και κακοηθέστατων καταγγελιών): «Βρήκαμε έναν άνθρωπο (σ.σ. Νίκος Μιχαλάκης) εμείς οι Μυτιληνιοί και θα ρίξουμε λάσπη; Με κάλεσαν τηλεφωνικά και μένα τότε οι δημοσιογράφοι και τους είπα μερικά πράγματα που τελικά δε βγάλανε ποτέ. Μάλιστα, είχα επικοινωνήσει με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τον ρωτήσω τι είχε συμβεί. Τους είχα πει πως δε γίνεται να βγάζουν ανώνυμες καταγγελίες. Για ανώνυμες καταγγελίες έτρεχα κι εγώ στα δικαστήρια κάθε τόσο ως Δήμαρχος! Η καλόπιστη κριτική είναι δεκτή. Εμείς ως περιφέρεια θα στηρίξουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή όσο και όπως μπορούμε».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, βράβευσε επίσης τον Χάρη Καλλία για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο και την ανελλιπή συμπαράστασή του στην ΑΕΛΚ. «Θέλω να τιμήσω τον Χάρη για το κουράγιο που μου έδωσε πριν ένα χρόνο στην τηλεφωνική μας συνομιλία όταν εγώ ήμουν εν πλω» σημείωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Το λόγο πήρε ο Χάρης Καλλίας ο οποίος ανέφερε πως «στα 18 χρόνια πορείας που έχει αυτή η ομάδα έχω λάβει ο ίδιος πολλές χαρές. Από τότε όμως που ανέλαβε ο νυν πρόεδρος της ΑΕΛΚ δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Πόσο ψηλά(;)»

Ο πατήρ Κομνηνός ήταν αυτός που βράβευσε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την παρουσία του στα Λεσβιακά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής τον Luciano De Soouza, λέγοντας: «τον προπονητή της ΑΕΛΚ τον διακρίνει αρετή και ταπεινοφροσύνη». Ο Λούτσι, φανερά συγκινημένος, δε θέλησε να πει πολλά και ευχαρίστησε τον κόσμο ευχόμενος «καλή χρονιά».

Για την αδιάλειπτη και ανελλιπή προσφορά του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο βράβευσε τον Γιάννη Μανούσο, τον «φονιά» των γηπέδων, ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης. Ο Γιάννης Μανούσος, (πατέρας του Γιώργου Μανούσου, ποδοσφαιριστή της ΑΕΛΚ) είπε πως «είναι η πρώτη φορά που στα τόσα χρόνια με τιμά μια ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και εύχομαι να τερματίσει η ΑΕΛΚ στις πρώτες τρεις θέσεις της Football League».

Τέλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ομάδας μας, βράβευσε τον Γιώργο Αμπελικιώτη, νυν πρόεδρο του Παλλεσβιακού και μακροβιότερο παράγοντα στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο, για την ανιδιοτελή και συγκινητική -πολλές φορές- προσφορά του. «Δεν είμαι πολύ καλός στα λόγια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και να ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδόπουλο και τη ΝΕΛ που στηρίζουν τον Παλλεσβιακό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμπελικιώτης.

Ένας απλός πολίτης της Λέσβου και μαραθωνοδρόμος απένειμε το βραβείο του από τον Μαραθώνιο της Αθήνας το 2010 (χρονιά που γιορτάστηκε η επέτειος των 2.500 χιλιάδων χρόνων του μαραθωνίου) στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Ήταν ομολογουμένως μια από τις πιο συγκινητικές -και ιδιαίτερης βαρύνουσας- στιγμές της βραδιάς.

Το λόγο πήρε επίσης και ο πρόεδρος του Όλυμπου Αγιάσου. Ο κύριος Μαριγλής, προσέφερε σε ένδειξη εκτίμησης την εικόνα της Παναγίας της Αγιάσου στον Νίκο Μιχαλάκη. «Ο Όλυμπος Αγιάσου θα είναι ένας από τους αιμοδότες του Λεσβιακού ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια» σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Επίσης, στη γιορτή αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε σύσσωμη η επαγγελματική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, τα νέα παιδιά της Κ20 «το μέλλον» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Μιχαλάκης καθώς και πολύς φίλαθλος κόσμος της ομάδας.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved