Παντελίδης: «Ο Εθνικός έχει καρδιά»

Παντελίδης: «Ο Εθνικός έχει καρδιά»

Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτών του στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα.

Ο τεχνικός του Εθνικού, μιλώντας στην τηλεόραση του «Conn-X», χαρακτήρισε… ακατάλληλο για τον ίδιο την αναμέτρηση του Ελληνικού, λόγω των έντονων συναισθημάτων.

«Η πορεία μας είναι αρκετά καλή. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και ότι έρθει», ήταν το πρώτο σχόλιό του για την πορεία των Πειραιωτών, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο.

Και συνέχισε σχολιάζοντας την αναμέτρηση: «Είναι καλό για τον κόσμο που το είδε, αλλά κακό για εμένα. Στην αρχή είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά λόγω πολλών λαθών στην άμυνά μας, δώσαμε την ευκαιρία σε μία ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα. Ο Εθνικός έχει δύναμη και το τελευταίο διάστημα το έχει δείξει και σε άλλα ματς, ότι αυτή η ομάδα έχει καρδιά».

Για το μυστικό της «αναμόρφωσης» του Εθνικού, υποστήριξε: «Το μυστικό είναι τα καλά αποδυτήρια. Όσο βρισκόμαστε στην προπόνηση είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό που κάνουμε».

Όσον αφορά στους χαμηλούς τόνους που κρατάει, δήλωσε: «Ποτέ δεν έχω έπαρση. Πάντα κοιτάω το επόμενο παιχνίδι. Ο Εθνικός είναι η πιο βαριά φανέλα που έχω ως προπονητής».

Αναφορικά για την «μάχη» του πρωταθλήματος, ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε: «Οι δύο πρώτες ομάδες που είναι στην βαθμολογία είναι δύσκολο να χάσουν την άνοδο. Ειδικά αν την Δευτέρα (21/02) ο Παναιτωλικός πάρει το ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Δεν ξέρω αν κάποια ομάδα που είναι στα πλέι οφ, με ένα δύο κακά παιχνίδια, θα δώσει την ευκαιρία σε κάποια άλλη ομάδα να μπει».

Για το αν θα μπορέσει η Καλλιθέα να παραμείνει στην κατηγορία, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να καλύψεις το χάντικαπ. Αν κάποιος δει τα τελευταία αποτελέσματα, θα δει ότι είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Έχει και την ατυχία. Είναι φτιαγμένη με παιδιά με φιλοδοξίες θα το παλέψει».

Για τους στόχους που έχει, τόνισε: «Να παίξουμε καλύτερα στην επόμενη αγωνιστική. Η κατηφόρα είναι πιο εύκολη από την ανηφόρα. Αν δεν έχουμε σταθερά πόδια».

Αναφορικά με την διαιτησία, ο Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε: «Κουράστηκα να το λέω. Ο Εθνικός δεν έχει πάρει ένα σφύριγμα όσο είμαι στην ομάδα. Από τους δύο επόπτες ήταν πολύ καλοί, αλλά ο διαιτητής τα έκανε θάλασσα».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στους Φοφανά και Ολοντό που ξεκίνησαν στην κορυφή της αναμέτρησης: «Δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Έχουν πολλά να δώσουν. Τα παιδιά μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχουν περιθώρια να βελτιωθούν».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved