Ματς και Εθνικάρα για Οσκαρ

Ματς και Εθνικάρα για Οσκαρ

Με τεράστια ψυχικά αποθέματα, ο Εθνικός πήρε τη νίκη με 4-3 επί της μαχητικής Καλλιθέας, σε ένα εξαιρετικό ματς στο Ελληνικό.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Φοφανά, αλλά οι «γαλάζιοι» με τέρματα των Ντακόλ (19’) και Μουρατίδη (25’) πήραν προβάδισμα. Ο Βασιλόγιαννης στο 28’ έφερε το ματς στα ίσια (2-3) και στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε και πάλι προβάδισμα στους «κυανόλευκους». Η Καλλιθέα… απάντησε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρουκάκη (3-3), ωστόσο, ο Φοφανά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 83’ «έγραψε» το τελικό 4-3.

Ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε μόλις στο 4’ όταν ο Ψιάνος έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Ολοντό πήρε την κεφαλιά από τον Παραρά, η μπάλα έφτασε στον Φοφανά, που κινήθηκε στην «πλάτη» της άμυνας της Καλλιθέας και με δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τακίδη, κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια, η Καλλιθέα ανέβασε… στροφές και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια και τα κατάφερε στο 19’ με τον Ντακόλ. Ο Καραδήμος εκτέλεσε το φάουλ, ο Παραράς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κισκαμπάνης την δεύτερη και στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ντακόλ αμαρκάριστος με σουτ, έκανε το 1-1.

Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, οι «γαλάζιοι» έκαναν την ανατροπή, όταν ο Καραδήμος έκανε την… λόμπα, ο Παστός δεν κατάφερε να διώξει με κεφαλιά, η μπάλα «στρώθηκε» στον επερχόμενο Μουρατίδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ, πρόλαβε την έξοδο του Σωτηρίου και έκανε το 2-1 για την Καλλιθέα.

Ωστόσο, η… απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους με τον Βασιλόγιαννη στο 28’. Ο άσος των Πειραιωτών πήρε την κεφαλιά από τον Τζωρμπατζάκη, πέρασε τον Παραρά μέσα στην περιοχή, κατευθύνθηκε πλάγια, έκανε το σουτ, από δύσκολη θέση, αλλά ο Τακίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα (2-2).

Στο 57’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν μία ακόμα… ανατροπή, την δεύτερη στο παιχνίδι του Ελληνικού, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη. Συγκεκριμένα, ο Φοφανά μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Παραράς τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Βασιλόγιαννης ανέλαβε την… εσχάτη των ποινών και έκανε το 3-2.

Στην συνέχεια, η Καλλιθέα ήταν αυτή που πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67’ ο Τζωρμπατζάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παραράς έκανε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Οι «γαλάζιοι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 80’ με το πέναλτι του Μαρουκάκη, σε μία φάση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γηπεδούχων. Ο Καραδήμος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, ο Καραχάλιος τον πίεσε, ο αρχηγός της Καλλιθέας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μαρουκάκης από τα 11 βήματα «έγραψε» το 3-3.

Όμως, ο Εθνικός δεν είχε… πει την τελευταία του λέξη. Στο 85’ ο Τσεμπερίδης εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Τακίδη και στην επαναφορά, βρήκε στον Φοφανά και κατέληξε στα δίχτυα και ο επιθετικός των Πειριαωτών, διαμόρφωσε το τελικό 4-3, καθώς οι προσπάθειες της Καλλιθέας στην συνέχεια δεν είχαν… αντίκτυπο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved