Αδαμάκης: «Εξελίξεις ή διάλυση»

Αδαμάκης: «Εξελίξεις ή διάλυση»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης μίλησε για επικείμενη διάλυση των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης και αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

«Πρέπει να εξηγήσουμε στον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα και στους υπόλοιπους ποδοσφαιρόφιλους τι συμβαίνει», είπε αρχικά και συνέχισε: « Έχουμε κάνει μια γιγάντια προσπάθεια από το καλοκαίρι, φτιάξαμε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στη Football League, είχαμε πλάνο, ωστόσο ξεφύγαμε από παντού. Μας πούλησαν αρκετοί φορείς που ήταν να εμπλακούν στην ομάδα ως επενδυτές. Το πρωτάθλημα έχει καταντήσει παρωδία.

Όλοι μας τρενάρουν από μέρα σε μέρα με αποτέλεσμα είναι να διαλύεται μια ομάδα πίσω από την άλλη. Στο θέμα των προσφυγών μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι δικηγόροι, οι οποίοι ενώ ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προχωρούν σε εκβιασμούς! Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Ο Αστέρας έχει δώσει σε προσφυγές, για μη δεδουλευμένα χρήματα, τουλάχιστον 100.000 ευρώ. Πώς να λειτουργήσουμε από εκεί και πέρα;

Πληρώνοντας εκβιασμούς, για να το πω πιο λαϊκά; Περιμέναμε βοήθεια, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Αν δεν βρεθεί λύση εντός των επόμενων ημερών θα παραιτηθεί σύσσωμο το συμβούλιο. Δεν δέχομαι αυτή την κατάντια. Αρρωσταίνω κάθε μέρα. Θέλω να σταθούμε όρθιοι, έχουμε χτυπήσει πόρτες, αλλά λαμβάνουμε μόνο υποσχέσεις. Αν δεν βρούμε λύση θα φύγουν και οι υπόλοιποι παίκτες, θα διαλυθεί ο σύλλογος».

Έκκληση για βοήθεια ο Δημητρίου

Στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα βρέθηκαν οι Έξαρχος, Τάτσης της ομάδας Νέων, όμως στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο Πέτρος Δημητρίου παρότι εκείνος και οι υπόλοιποι παίκτες του δεν πήραν μέρος.

Ο Δημητρίου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό στον φίλο Σάββα Παντελίδη. Ήρθα στη συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να μην κάτσω στον πάγκο της ομάδας. Εγώ και οι εναπομείναντες παίκτες δεν συμμετείχαμε στο παιχνίδι. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή της ιστορίας του .Ξεκινήσαμε τη χρονιά αήττητοι σε 12 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο δεν είχαμε καμία βοήθεια, ούτε από τη Λίγκα, ούτε από κανέναν. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε δυο-τρεις ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα από προσφυγές.

Όσοι απομείναμε αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε σε αυτό το ματς όχι τόσο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται και θέλει να ασχοληθεί με τον Εθνικό Αστέρα. Δεν θα φύγουμε από το καράβι πρώτοι, αλλά τελευταίοι. Ωστόσο για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε θα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος της Καισαριανής, οι παλιοί παράγοντες, ο δήμος, όποιος πέρασε στο παρελθόν απ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Αυτή την έκκληση κάνουμε».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved