Κανακούδης στο Onsports: «Super League με τη Βέροια»

Κανακούδης στο Onsports: «Super League με τη Βέροια»

Πίσω του έχει αφήσει το πέρασμά του από τη Δόξα Δράμας ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος, όπως υποστήριξε αποκλειστικά στο Onsports, στόχος του είναι να επιστρέψει με τη Βέροια στην Super League.

Ο Έλληνας αμυντικός, λίγες ώρες μετά την συμφωνία του με τη «Βασίλισσα του Βορρά», έβαλε, μέσω του Onsports, ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά, καθώς στόχος και σκοπός του είναι να πανηγυρίσει την άνοδο στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία με τη φανέλα των «ροσομπλού».

Ο δυναμικός άσος μίλησε ακόμα για την… περιπέτειά του στον Ηρακλή, την παρουσία του στη Δόξα Δράμας, τη συνεργασία του με τον Θανάση Σάμιο, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να αγωνιστεί στη Football League με τους «κυανέρυθρους».

- Από τη Δράμα στην Βέροια. Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην «Βασίλισσα του Βορρά»;

«Η οικονομική δυσκολία των περισσότερων ομάδων της Super League, καθώς και η πολύ καλή οικονομική πρόταση του κ. Αρβανιτίδη ήταν το δέλεαρ για να πάρω την απόφαση να πάω στην Βέροια. Βέβαια, τον σημαντικότερο λόγο για να πάρω την απόφαση να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Football League έπαιξαν η συνέχεια και η φερεγγυότητα του μεγαλομετόχου της ομάδας, αλλά και η εικόνα του συλλόγου, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στις προνομιούχες θέσεις για την άνοδο στην Super League».

- Είναι μια χρονιά που δεν ξεκίνησε καλά. Από τον Ηρακλή, που κανείς δεν γνώριζε τι θα γίνει και πού θα παίξει η ομάδα, στην Δόξα Δράμας, η οποια μπήκε αργά στο πρωτάθλημα και από εκεί στην Βέροια…

«Από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση με τον Ηρακλή, ήταν στη λογική μου να μείνω και στην Β’ Εθνική με τον Ηρακλή. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν πολύ καλά και τίμια και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και επειδή είμαι επαγγελματίας, έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου. Μετά πήγα στη Δόξα, καθώς την περίοδο που έμεινα ελεύθερος, είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και μόνο η Δόξα και ο Λεβαδειακός μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές».

- Τι σε οδήγησε να αποχωρήσεις από την Δόξα Δράμας;

«Θεωρώ ότι με βάση τα δεδομένα με τα οποία εργαζόμουν, δεν βρήκα τις ίδιες συνθήκες στην Δόξα. Συνάντησα έναν άνθρωπο, τον κ. Σάμιο, ο οποίος απέναντί μου ήταν πολύ κύριος. Ακόμα και στο τέλος της συνεργασίας μας που υπήρχε μια οικονομική εκκρεμότητα δεν μπήκε σε καμία διαδικασία διαπραγμάτευσης. Από εκεί και πέρα, αν ήξερα ότι θα βρισκόμουν αντιμέτωπος με τέτοιου είδους διαδικασίες, θα περίμενα μέχρι τον Ιανουάριο».

- Έχεις μετανιώσει για την επιλογή σου να παίξεις στην Δόξα;

«Μετανιωμένος δεν θα έλεγα ότι είμαι. Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πολύ καλό, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί χαρακτήρες στην ομάδα. Όπως και ο κ. Σάμιος, ο οποίος, θα το πω για μία ακόμα φορά, απέναντί μου ήταν κύριος».

- Υπάρχουν κάποιες φήμες για τη σχέση σου με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη…

«Δεν θα ήθελα να κάνω καμία αναφορά».

- Πλέον η Δόξα είναι στο παρελθόν και στο παρόν βρίσκεται η Βέροια. Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος από την άνοδο με την Βέροια στην Super League. Στόχος μου και σκοπός μου είναι αυτός. Να επανέλθει η ομάδα και εγώ άμεσα στην κατηγορία. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

- Την Τετάρτη (25/01) βρέθηκες στη Βέροια και παρακολούθησες τον αγώνα με τον Θρασύβουλο. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας με εντυπωσίασε. Η ομάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να πετύχει περισσότερα τέρματα και νομίζω ότι η λειτουργία και η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή της ομάδας, είναι έργο του προπονητή, ο οποίος έχει πολύ καλό υλικό και έχει δείξει εξαιρετικό έργο».



Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved