Μπάντοβιτς: «Χρειάζεται δουλειά και χρόνος»

Μπάντοβιτς: «Χρειάζεται δουλειά και χρόνος»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε για πρόβλημα τακτικής στους «βυσσινί».

Μετά την ήττα (1-0) από τον Πανθρακικό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε ότι οι Θεσσαλοί άξιζαν ένα γκολ και σημείωσε ότι χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθούν οι αδυναμίες.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και δυσκολευόσουν να παίξεις ποδόσφαιρο κι έτσι μοιραία το ματς πήγε στη δύναμη. Από την αρχή είχαμε μερικές πάρα πολύ καλές φάσεις για να πετύχουμε γκολ, αλλά θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα κάθε φορά που βγαίναμε στα πλάγια. Μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Από ένα σημείο κι έπειτα ο αντίπαλος ανέβηκε κι όσο κυλούσε ο χρόνος το γήπεδο χειροτέρευε και γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, έκανε μερικές φάσεις, όπως κι εμείς είχαμε 1-2 πολύ καλές στιγμές. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη.

Ήταν ένα ματς ισορροπημένο. Θεωρώ, παρόλα αυτά, ότι δικαιούμασταν ένα γκολ και θα το πετυχαίναμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ίσως, δικαιούμασταν έναν βαθμό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο. Έχουμε πολλά ματς ακόμα μπροστά μας. Είναι η 2η συνεχόμενη ήττα από τότε που ανέλαβα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Θα δουλέψω και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία».

-Η ομάδα είχε δημιουργικό πρόβλημα στον χώρο του κέντρου, αλλά παρόλα αυτά ένας παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει, ο Γκονζάλεζ, χρησιμοποιήθηκε μόνο στις καθυστερήσεις. Γιατί;

«Ήθελα να δυναμώσω το κέντρο. Ο Τόνι προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού και αυτό σε συνδυασμό με το βαρύ γήπεδο, δεν τον βοηθούσε. Ήθελα να ισορροπήσουμε στο κέντρο και ταυτόχρονα να μη χάσουμε σε ύψος, όταν ο αντίπαλος θα γέμιζε την περιοχή μας. Όταν χάνεις όλα δείχνουν διαφορετικά. Όταν κερδίζεις ό,τι αλλαγές κάνεις είναι καλές».

-Πού εντοπίζετε το πρόβλημα της ομάδας;

«Χρειάζεται σίγουρα δουλειά στην τακτική. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλά στημένοι και καλύτεροι από το προηγούμενο ματς. Χρειάζεται δουλειά και επανάληψη μέσα από τις προπονήσεις για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Χρειαζόμαστε δουλειά στην ανάπτυξη, στο πρεσάρισμα, πώς να κινούμαστε όταν χάνουμε τη μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου, η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Δεν μπορούμε σε δύο μέρες να αλλάξουμε τόσα πολλά. Χρειάζεται δουλειά και χρειάζεται χρόνος».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved