Λουτσιάνο: «Παραμένουμε προσγειωμένοι»

Λουτσιάνο: «Παραμένουμε προσγειωμένοι»

Ο τεχνικός της Καλλονής μίλησε για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής, ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής, Λουτσιάνο ντε Σόουζα ζήτησε προσγείωση, αποκάλυψε ότι οι Ντος Σάντος, Τριανταφύλλου ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα και ότι ο Σαμπάνης δεν θα δοθεί τελικά δανεικός.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε ακόμα μια νίκη μέσα στη έδρα μας και μας ανέβασε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Είμαι επίσης χαρούμενος γι' αυτά τα παιδιά για το αποτέλεσμα που παρουσίασαν. Πιστεύω ότι το σκορ σήμερα θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, σύμφωνα με τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργήσαμε. Παρ' όλα αυτά πρέπει να μην πετάμε στα σύννεφα, αλλά να πατάμε κάτω σταθερά, έτσι ώστε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, όμως μας κυνηγάνε αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι στον Βύζα μας άλλαξαν έδρα δυο μέρες πριν για να μας κόψουν βαθμούς, την Κυριακή στον Εθνικό Αστέρα περιμέναμε 30 λεπτά να αρχίσει το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ενισχυθήκαμε με 3 ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί εν' όψη της συνέχειας , και πράγματι αυτό ήδη φαίνεται από τα πρώτα τους παιχνίδια, και μαζί με τα άλλα παιδιά δουλεύουν και αυτοί για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δεν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής στην ομάδα, είμαστε πλήρης, ωστόσο ειδοποιήθηκαν οι Τριανταφύλλου και Ντος Σάντος να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Επίσης επέστρεψε άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο Μάκης Σαμπάνης του οποίο ο δανεισμός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και δεν έγινε τελικά. Συνεχίζουμε ωστόσο να δουλεύουμε σκληρά τόσο εγώ όσο και ο γυμναστής Παντελής Παντελόπουλος, σε καθημερινή βάση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Καλλονή είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή, και από εκεί και πέρα θα δούμε για τον στόχο της 6άδας».

Σφακιανάκης: «Κάναμε ένσταση»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Σφακιανάκης αναφέρθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα και άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα της Λέσβου θα κερδίσει την ένσταση. Αναλυτικά είπε:

«Εγώ δεν θα αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, απλά θέλω να κάνω μια αναφορά στα γεγονότα της περασμένης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα. Είδα ότι δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο κάτι σχετικά με την ένσταση που υποβάλαμε για την 30λεπτη καθυστέρηση έναρξης του παιχνιδιού.

Μάλιστα γινόταν αναφορά σε νομικούς κύκλους που έλεγαν ότι η ένσταση έπρεπε να γίνει πριν να ξεκινήσει το παιχνίδι, και ότι οι διοικούντες της ΑΕΛΚ δεν έπραξαν σωστά, και η ομάδα δεν έπρεπε να αγωνιστεί. Θέλω να σας πω ότι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι κάνουμε, και μάλλον οι νομικοί δεν έχουν ενημερωθεί πρόσφατα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει, και λένε ότι η μόνη ένσταση που γίνεται δεκτή να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα είναι αυτή της πλαστοπροσωπίας, και μάλιστα οφείλει ο διαιτητής να καλέσει το ποδοσφαιριστή για να κάνει την εξακρίβωση επιτόπου. Όποια άλλη ένσταση-καταγγελία καταθέτεται μετά το παιχνίδι εντός 48ωρών.Έτσι κι εμείς λοιπόν καταθέσαμε την καταγγελία μας καθώς το παιχνίδι δεν έπρεπε να είχε αρχίσει».

Ζουρούδης: «Δεν είναι πισωγύρισμα»

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Πέτρος Ζουρούδης είπε από την πλευρά του: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, θέλω να πω καταρχάς ότι νιώθω εδώ την ομάδα ήδη πολύ οικία παρόλο που είμαι μόλις δύο μέρες εδώ. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη, το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, και γενικά εδώ όλους τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν. Σίγουρα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να πατάμε στα πόδια μας όπως είπε και ο προπονητής μου. 

Δεν μετάνιωσα που από την Superleague ήρθα στην Football League, δεν το θεωρώ πισωγύρισμα. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά πραγματικά εδώ στην Καλλονή ήρθα γιατί οι άνθρωποι της μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα παίκτη. Στην προηγούμενη μου ομάδα υπήρχαν κάποια προβλήματα, ωστόσο δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά, τώρα είμαι στην Καλλονή και θα την βοηθήσω να πετύχω τους στόχους της».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved