Αστέρας ο Πλατανιάς στο Μάλεμε

Αστέρας ο Πλατανιάς στο Μάλεμε

Συνεχίζει την τρελή πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League o Πλατανιάς που έκαμψε και την αντίσταση του Εθνικού Αστέρα στο Μάλεμε με 3-0 και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ του Μαραγκουδάκη (52’, 89’) και ένα του Ναζλίδη στο 82’) και αφού δυσκολεύτηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Εθνικού Αστέρα (είναι χαρακτηριστικό ότι όσα γκολ - 3 - δέχτηκε σήμερα από τον Πλατανιά, είχε δεχθεί συνολικά στις 12 προηγούμενες αγωνιστικές), ο Πλατανιάς έφτασε σε μια άνετη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να είναι και ευρύτερη σε σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με βροχή και η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 9’ όταν η σέντρα - σουτ του Μαραγκουδάκη βγήκε άουτ.

Νέα ευκαιρία για τον Πλατανιά στο 16’ όταν ο Γκονζάλες σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Νάστο.

Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεζε, αλλά ο Εθνικός Αστέρας είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς το τέρμα του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τιμόθεος Καβακάς μόλις στο 26ο λεπτό έβγαλε τον έναν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, τον Ραπτάκη και έβαλε τον Μιρτσέτα σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Όμως, η «απάντηση» ήταν άμεση από τον Πέτρο Δημητρίου που δύο λεπτά αργότερα έβγαλε από παιχνίδι τον μοναδικό προωθημένο τον Ιγκλαντίν και έβαλε στον αγώνα έναν αμυντικό μέσο, τον Κασνέτση. Δείγμα του ότι οι Καισαριανιώτες κατέβηκαν στην Κρήτη πρωτίστως για το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 36’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μιρτσέτα πραγματοποίησε σέντρα από δεξιά, ο Ναζλίδη με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα τον Δράμι κι αυτός έκανε ένα σουτ που βγήκε άουτ.

Η είσοδος του Μιρτσέτα, έκανε πιο επιθετικό τον Πλατανιά που στο 52’ έλυσε το «Γόρδιο δεσμό». Ηταν ο Μιρτσέτα που έκανε τη σέντρα στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ ο Αστέρας βγήκε μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, με εξαίρεση ένα σουτ του Νάστου στο 71ο λεπτό.

Ο Πλατανιάς αντίθετα έβγαινε πιο άνετα μπροστά και δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ετσι, στο 82’ σε κόρνερ του Γκονζάλες, ο Ναζλίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 89’ ο Μαραγκουδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από πάσα του Μιρτσέτα «εκτέλεσε» τον Γκίτκο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Kαλή η διαιτησία του Λαμπρόπουλου (Ηλείας), έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λαμπρόπουλο, Ιγκλαντίν, Δέντσα, Κασνέτση, Νάστο, Γκονζάλες, Τζανή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Ραπτάκης (27' Μιρτσέτα), Τζανής, Δέντσας, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (83' Παπαζούδης), Δράμι (76' Πάγκαλος), Ναζλίδης.

EΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίτκος, Παπαθανασίου (55' Λαγός), Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Παντίδος, Μαστρογιάννης, Γιανγκλάντιν (28' Κασνέτσης), Πασάς, Νάστος, Γιακούμπι.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved