Λύτρωση με Κωνσταντινίδη για Παναχαϊκή

Λύτρωση με Κωνσταντινίδη για Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε το 1-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κωνσταντινίδης στο 86’. Πρώτη νίκη για τον Βασίλη Βούζα στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στον πάγκο των Αχαιών, στο οποίο δεν δέχτηκαν γκολ.

Σημαντική νίκη πήρε η Παναχαϊκή απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή Ψαχνών και κατάφερε έτσι να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αμυντικά, αφού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν δέχθηκε γκολ. Οι Αχαιοί στην πρεμιέρα του Βασίλη Βούζα στον πάγκο τους κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα Γιαννιτσά και στο πρώτο ματς του Έλληνα τεχνικού στην Πάτρα κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα της Εύβοιας ενώ έδειξε αρκετά καλή εικόνα σε όλο το διάστημα του αγώνα, εμφάνισε ξανά επιθετικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ παρότι είχε καλές ευκαιρίες για εκτός έδρας ματς στην Αγυιά. Το συγκρότημα του Αντώνη Πριόνα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του κι έτσι μπαίνει πλέον σε σοβαρές περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο του Ηρακλή Ψαχνών.

Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και απείλησε στο πρώτο μέρος με τα σου των Ντίνα και Τζούνιορ τα οποία ωστόσο εξουδετέρωσε εύκολα ο Τόλιος, ενώ ο Ηρακλής αντέδρασε με τους Αλεξάντροβιτς και Σέγκο οι οποίο στο 30’ και το 31’ αντίστοιχα είχαν τις καλύτερες στιγμές για την ομάδα των Ψαχνών. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την καλύτερη, ως τότε, φάση στο 45’ όταν ο Φουρτάδο με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια της ομάδας της Εύβοιας.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερο καλό, με αρκετά λάθη και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν ξανά τον έλεγχο όμως δεν κατάφερναν να απειλήσουν τους Ευβοιώτες, με τον Σέγκο να χάνει μάλιστα μοναδική ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στα Ψαχνά όταν στο 69’ έφυγε μόνος του απέναντι στον Πουρή την ύστατη στιγμή όμως γλίστρησε και δεν πλάσαρε σωστά.

Όσο περνούσε η ώρα η πίεση της Παναχαϊκής αυξήθηκε και τελικά καρποφόρησε στο 86’ όταν ο Φατιόν έκανε τη σέντρα και ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο για το προβάδισμα των «ροσονέρι» στην Αγυιά, το οποίο έμεινε ως το φινάλε και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Παναχαϊκή (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης (91’ Σπίνουλας), Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ουαταρά (76’ Ατματζίδης), Ντίνας, Ουρτάδο, Τζούνιορ (59’ Βλασόπουλος), Φουρτάδο

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Λιόσης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Σανόκο (78’ Γανωτής), Ντελέκος, Δελήμπασης, Σέγκος, Πονκόνγκ (60’ Μάτσος), Αλεξάντροβιτς (82’ Πούρνος)



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved