«Μάγεψε» την Επανομή η Καλλονή!

«Μάγεψε» την Επανομή η Καλλονή!


Πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο έχασε η Αναγέννηση Επανομής φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από τη Μυτιλήνη, κόντρα σε μια Καλλονή που κέρδισε πανάξια τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) χάρις σε τέρμα του Μαρσέλο στο 42΄.

Με φόρα από τρεις διαδοχικές νίκες και δύο εξάρες ταξίδεψε στη Μυτιλήνη η Αναγέννηση Επανομής, ευελπιστώντας να εδραιωθεί στις θέσεις των play off και γιατί όχι να ψαλλιδίσει τη διαφορά από το ρετιρέ, κόντρα σε μια Καλλονή που φιλοδοξούσε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη… κρυφοκοιτάζοντας παράλληλα την εξάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα «θέλω» των δύο ομάδων αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με τη δυνατή βροχή  που έπεφτε στον «Ταρλά» και αποτέλεσε τροχοπέδη στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, μόνο βροχή να μην είναι τα γκολ και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες! Μοναδικές… ηλιαχτίδες τα σουτ των Γκέσιο (16΄), Καραγιάννη (20΄) τα οποία επιβεβαίωσαν τη σταθερότητα του Σουλογάνη, αλλά και η κεφαλιά νωρίτερα του Ταραχούλσκι μετά από επικίνδυνη σέντρα του Μήτση από τα αριστερά που κατέληξε άουτ (7΄). Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα σφράγιζε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο, τρία λεπτά πριν αυτό εκπνεύσει, βγήκε και το… ουράνιο τόξο  για τους γηπεδούχους! Στο 42΄ο Μαρσέλο δεν πολυσκέφτηκε τις θερμίδες από τη… γλυκιά σέντρα του Λεοζίνιο και με κεφαλιά «ψαράκι»… τίναζε τα δίχτυα του Φιρνίδη ανοίγοντας το σκορ!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Νησιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το τρίποντο, πιάνοντας από το λαιμό την Επανομή. Από τη στιγμή ωστόσο που, τόσο ο Ταραχούλσκι δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (53΄- 54΄), όσο και ο Ζουρούδης  (62΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, λίγο έλειψε να το πληρώσουν, όταν στο 63΄ ο συνήθης ύποπτος Γκέσιος βρέθηκε απέναντι από τον Σουλογάνη, που με τη σειρά του δικαιολόγησε το ψωμί του κρατώντας το  1-0.  Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ούτε όταν εννιά λεπτά αργότερα ο Ζουρούδης, αφού πρόλαβε την έξοδο του Φιρινίδη, έστειλε την μπάλα με ωραίο πλασέ να «γλύψει» το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση που πρόσφερε η αναμέτρηση, αφού οι φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Επανομής να φέρουν το ματς στα ίσια, «βρήκαν» στο αμυντικό τείχος της Καλλονής, αλλά και η αποβολή του Μήτση στο 92΄δεν επεφύλασσε νέες συγκινήσεις.

Με τη νίκη της αυτή η Καλλονή σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς (όσους έχουν και οι Λάρισα, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Γιαννιτσά), ενώ η Επανομή έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τη Βέροια (2η θέση) και 7 από την κορυφή (Πλατανιάς).


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο (88' Μπουρούς), Μανουσάκης (80' Προβατίδης), Ταραχούλσκι (68' Βλαστέλλης), Ζουρούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Ασλανίδης, Δεινόπαπας (59' Γεωργιάδης), Καραμανλής, Καραγιάννης, Γκέσιος (85' Κουρδάκης), Ναλμπάντης (74' Πολίτης).



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved