Λουτσιάνο: «Νίκη και τίποτε άλλο»

Λουτσιάνο: «Νίκη και τίποτε άλλο»

Σύνθημα νίκης απέναντι στην Επανομή έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛΚ, Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ Καλλονής ο Βραζιλιάνος προπονητής σημείωσε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας της Λέσβου στον αγώνα της Τετάρτης (25/01) με την Αναγέννηση Επανομής είναι το τρίποντο. Αναφέρθηκε, επίσης, στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Λουτσιάνο ανέφερε:
«Είχα πει στη συνέντευξη τύπου με τον Εθνικό Αστέρα πως στενοχωριέμαι πολύ όταν το ποδόσφαιρο φτάνει στο σημείο μηδέν. Το λέω αυτό γιατί νομίζω πως έχουμε πιάσει πάτο πλέον. Η εικόνα των δύο ομάδων στην Καισαριανή να περιμένουν να πληρωθούν οι διαιτητές για να μπουν να παίξουν ήταν εντελώς τραγελαφική. Η κατάσταση της χώρας φαίνεται στο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει την πολιτεία αλλά και τους παράγοντες.

Με την Επανομή μόνος στόχος είναι η νίκη. Αν και προέρχεται από ένα ματς με τον Διαγόρα όπου πήρε τους τρεις βαθμούς εύκολα και με μεγάλο σκορ, ωστόσο, για εμάς αυτό δεν είναι «απειλή» καθώς το ρόστερ μας μάς επιτρέπει να ζητάμε τον «άσσο» από τα παιχνίδια στην έδρα μας.

Οι προσθήκες των Σιλιγαρδάκη και Ζουρούδη θα φρεσκάρουν την ομάδα και μαζί με του Χωριανόπουλου θα είναι τρεις μεταγραφές που θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσουν στις θέσεις για τις οποίες αποκτήθηκαν.

Είναι λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος καθώς το ρόστερ της ΑΕΛΚ δημιουργεί προσδοκίες για πολλά παραπάνω από ένα Χ, όμως, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως χρειάζεται υπομονή καθώς είμαστε μια νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι ισοπαλίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτές δίνουν βαθμό. Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα έρθουν πολλά θετικά αποτελέσματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε την Τετάρτη τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει όπως έχει κάνει σε όλες τις αγωνιστικές στους εντός έδρας αγώνες».

Με Σιλιγαρδάκη, Ζουρούδη

Η ΑΕΛ Καλλονής ολοκλήρωσε την Τρίτη (24/01) την προετοιμασία και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες, Πέτρος Ζουρούδης, Χάρης Σιλιγαρδάκης, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους. Εκτός έμεινε ο Καρακώστας αν και πήρε μέρος στο πρόγραμμα, ο τραυματίας Τζιωρτζιόπουλος και οι τιμωρημένοι Τραορέ, Μανούσος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σουλογάνη, Μάππα, Χατζόπουλο, Μήτση, Θυμιόπουλο,Προβατίδη, Βλαστέλλη, Κριπιντίρη, Μαρσέλο, Χωριανόπουλο, Μανουσάκη, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκη, Ταραχούλσκι, Ζουρούδη, Μπουρού, Βαλιό, Ντάμπο.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved