Μαραγκουδάκης: «Διψασμένος για διάκριση ο Πλατανιάς»

Μαραγκουδάκης: «Διψασμένος για διάκριση ο Πλατανιάς»

Στη δίψα των παικτών του Πλατανιά για διάκριση απέδωσε την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί ο κρητικός σύλλογος στην Football League, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Ο επιθετικός των Χανιωτών και MVP της 12ης αγωνιστικής, φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», αναφέρθηκε στη νίκη που χάρισε με δικό του γκολ επί της ΑΕΛ μέσα στο «ΑΕΛ FC Arena», στους στόχους της ομάδας του, στην «καθαρότητα» του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και στα στοιχεία που διαφοροποιούν τον Πλατανιά από τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης:

Για τον αν εξακολουθεί να παραμένει στόχος του Πλατανιά η παραμονή: «Ως νεοφώτιστη ομάδα πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία και η παραμονή στην κατηγορία. Και από εκεί και έπειτα όταν το διασφαλίσουμε αυτό, ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

Για τη νίκη επί της Λάρισας στο ΑΕΛ FC Arena: «Κυνηγήσαμε το ματς και πήραμε το αποτέλεσμα. Είχαμε μία δυνατή ομάδα απέναντί μας, είχαμε δουλέψει όμως καλά όλη την εβδομάδα και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι ίσως και το σκορ να ήταν αλλιώτικο. Υπάρχει η χαρά και η αισιοδοξία που θα έπρεπε μετά από μία τέτοια νίκη, όμως δεν κοιτάμε μακρύτερα από το επόμενο ματς».

Για το τι διαφοροποιεί τον Πλατανιά από άλλες ομάδες της Football League: «Η διαφορά μας με τις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι μπορεί να είμαστε άπειροι, είμαστε νεοφώτιστοι είμαστε όμως και διψασμένοι για διάκριση, παθιασμένοι, δεμένοι μεταξύ μας και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια μας και στα αποτελέσματα μας».

Για το πρωτάθλημα: «Προσωπικά περίμενα να είναι ακόμα καλύτερες κάποιες ομάδες. Ίσως ακόμα δεν έχουν βρει το ρυθμό τους. Εμείς αποτελούμε την έκπληξη του πρωταθλήματος, πράγμα που αποτελεί δικαίωση και ανταμοιβή για τη δουλειά που κάνουμε από το καλοκαίρι».

Για την «καθαρότητα» της φετινής Football League: «Φέτος δεν έχουμε δει φαινόμενα παλαιότερων χρόνων. Προσπαθούν και οι παράγοντες να γίνει κάθαρση όμως, δυστυχώς, υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Κάποιες από αυτές δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Είναι λυπηρό. Χαίρομαι που ανήκω σε μία υγιέστατη ομάδα, σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

Για τον κόσμο στα Χανιά και πως αντιμετωπίζει την ομάδα: «Η Κρήτη και ο νομός διψά για ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι εδώ είναι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι από την παρουσία μας στην Football League. Γενικά είναι πάντα μαζί μας, σχεδόν σε κάθε αγωνιστική το γήπεδο είναι γεμάτο».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved