Τέλος ο Σούλης από Πιερικό!

Τέλος ο Σούλης από Πιερικό!

Παρελθόν από τον Πιερικό αποτελεί ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος.

Mέσω συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Κατερίνης έπειτα από την ήττα στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ήδη μίλησα με τους ποδοσφαιριστές και χθες μετά το παιχνίδι και σήμερα στην προπόνηση αφού προηγουμένως είχα μιλήσει με τον Πρόεδρο, και τους ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Η παρουσία μου στον Πιερικό σταματάει εδώ. Ήθελα εσείς οι δημοσιογράφοι να ενημερωθείτε από εμένα τον ίδιο, γιατί πιστεύω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο του Πιερικού. Όσες φορές δούλεψα στον Πιερικό, δούλεψα και λόγω του κόσμου, γι' αυτό και κάποιες φορές άφηνα προτάσεις που ίσως ήταν καλύτερες για μένα.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν ότι ίσως έχω χάσει την "αύρα" από τον κόσμο, θεωρώ όμως ότι δε συμβαίνει έτσι. Φέτος ο στόχος ήταν να μπουν στην ενδεκάδα κάποια νεαρά παιδιά. Ίσως κάποιοι να θεώρησαν ότι αδίκησα μερικά παιδιά για να παίξουν κάποια άλλα, και προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό δε με απασχολεί. Ξέρω πως αισθάνεται ο κόσμος για μένα και πως αισθάνομαι εγώ γι' αυτόν.

Ποτέ δεν "κάθομαι" σε συμβόλαια, είμαι άνθρωπος που θέλω να πετυχαίνω και να βοηθώ την ομάδα που δουλεύω. Μίλησα με τον Πρόεδρο και έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προς το πρόσωπό μου. Μπορεί να με στενοχωρεί η απόφαση που πήρα, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο για τον Πιερικό. Βάλαμε στόχο να κάνουμε σταδιακή ανανέωση, κάτι που ήδη συμβαίνει. Τώρα είμαστε ένα βαθμό από την 6η θέση και 3 βαθμούς από την 4η θέση. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να στενοχώρησα και πίκραναν κάποιους αλλά ό, τι έκανα, το έκανα για το καλό του Πιερικού.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ Πιερικός, από τον φροντιστή μέχρι τον Πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο. Δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά δε μπορώ να λειτουργήσω αν βλέπω ότι υπάρχει "κάτι" προς το πρόσωπό μου. Κανείς προπονητής δε φεύγει μόνος του. Διάλεξα να διευκολύνω εγώ την κατάσταση με την αποχώρησή μου. Νομίζω ότι ο κύκλος μου στον Πιερικό τελείωσε. Ελπίζω ο νέος προπονητής να έχει την ίδια ανταπόκριση που είχα κι εγώ από τον κόσμο, αυτό όμως είναι κάτι που θα το πετύχει με τη δουλειά του. Κρατώ για μένα μόνο τα άσχημα και αφήνω όλα τα καλά για τους υπόλοιπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Θα μπορούσα να φύγω πριν δύο Κυριακές όταν ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία, πριν τα "δύσκολα" παιχνίδια, αν και για μένα δεν υπάρχουν παιχνίδια "εύκολα" και "δύσκολα". Ήθελα να διευκολύνω τον πρόεδρο. Είμαι ένας προπονητής που θέλω να έχω την απόλυτη στήριξη από όλους. Θα έφευγα από την ομάδα ακόμα κι αν κερδίζαμε τον Πανθρακικό καθώς είδα ότι δεν υπάρχει "πίστη" στο πρόσωπό μου εδώ και κάποιο καιρό και ήταν καλύτερο και για την ομάδα να αποχωρήσω, αλλά και για μένα, γιατί νομίζω ότι είναι άδικο να φθείρομαι. Μακάρι να έλθει ένας προπονητής που θα προσφέρει περισσότερα από όσα εγώ. Δεν "κάθομαι" σε συμβόλαια και δε με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα που δεν έχω δουλέψει, θα πάρω μόνο τα δεδουλευμένα μου. Γίνανε κάποιες μεταγραφές κατόπιν εισήγησης δικής μου, αυτές των Πουλόπουλου και Ρούσεφ που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ ενώ στην πορεία νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει και ο Μπακάλης.

Η χρησιμοποίηση νέων παιδιών έχει κάποιο κόστος λόγω της απειρίας τους. Γι' αυτό θα πρέπει να στηριχθεί πάρα πολύ η προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός. Είμαι πολύ φίλος με όλους και έχω πάρα πολλούς φίλους στην Κατερίνη. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών είναι πολύ στενοχωρημένη. Νομίζω ότι ο κύκλος μου στον Πιερικό έκλεισε. Όταν έχεις έλθει τέσσερις φορές στον Πιερικό, όταν έχεις προσφέρει όσα προσέφερες και επειδή η μπάλα τη μια φορά πήγε στο δοκάρι ή έχασες δύο συνεχόμενα παιχνίδια και υπάρχει αυτό το κλίμα, τότε ναι, θεωρώ ότι ο κύκλος μου στον Πιερικό έχει κλείσει. Θέλω να πιστεύω ότι ο Πιερικός δε θα έχει ποτέ ανάγκη τον Σούλη. Κι εγώ θα βρω τον δρόμου μου αλλά και ο Πιερικός δε θα τον χάσει γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Πάντα τα όποια προβλήματα της ομάδας ήθελα να τα κρατάω για τον εαυτό μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πιερικού, στους οργανωμένους οπαδούς, το PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI και τον ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5. Ξέρω τι γνώμη έχουν για μένα και τι άποψη, και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο».



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved