Έξωση από το... ρετιρέ στη Βέροια η Καλλιθέα!

Έξωση από το... ρετιρέ στη Βέροια η Καλλιθέα!

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας άνοδο άφησε η Βέροια στο «Ελ Πάσο», παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στην Καλλιθέα, η οποία έμεινε με μια γλυκόπικρη γεύση από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες ωστόσο να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Η μπάλα… κούρνιαζε την περισσότερη ώρα στα πόδια των παικτών της «βασίλισσας του Βορρά» η οποία είχε την ανούσια υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πατήσει στην περιοχή των γηπεδούχων που προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Δύο από αυτές μάλιστα πρόλαβε να σπαταλήσει ο Μιχαλόπουλος πριν φύγει το πρώτο πεντάλεπτο.

 Όσο «έγραφε» ωστόσο το χρονόμετρο, τόσο αναθαρρούσαν οι ποδοσφαιριστές του Παντέλη και όχι μόνο βγήκαν από το καβούκι τους, αλλά βρήκαν και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21΄! Έναν δρόμο που τελικά… έκοψε ο Δημητρόπουλος αφού ο Μαρουκάκης υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Μία σωστή απόφαση μάλιστα του διαιτητή ήταν αυτή που, κόντρα στη ροή του αγώνα, σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο, αφού τρία λεπτά πριν εκπνεύσει αυτό ο Αρβανίτης ανέτρεπε τον Καλογέρη και η μπάλα στηνόταν στα έντεκα βήματα. Ο Καντί έτσι που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Καλλιθέα και ενώ είχε περάσει το «μούδιασμα» της ανάπαυλας, έψαξε την ισοφάριση, την ίδια ώρα που η Βέροια είχε στρογγυλοκαθίσει στο προβάδισμα, κρατώντας με ευκολία τους αντιπάλους της μακριά από την περιοχή της. Παρόλα αυτά ο Μαρουκάκης φρόντισε να την ξεβολέψει στο 64΄, όταν αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Καντιμοίρη μετά από ωραία πάσα του Αρβανίτη, επανέφερε τις ισορροπίες. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι πρωτευουσιάνοι ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του αγώνα κυριαρχώντας στο γήπεδο, την ίδια ώρα που η Βέροια αναπτυσσόμενη από τα πλάγια προσπαθούσε να απειλήσει,  χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανησυχήσει τον Κατσούλη.

Από τη στιγμή όμως που η πίεση της Καλλιθέας δεν απέδωσε καρπούς, το 1-1… καρφώθηκε στη σέντρα, με τη Βέροια να μένει δύο βαθμούς μακριά από το… ρετιρέ και την Καλλιθέα σε ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και δύο πόντους μακριά από την εξάδα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Σταύρου, Παριανός (46' Παριανός), Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης (90' Κατσίκης), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (81' Ματσούκας).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (67' Τάντιτς), Λανγκλέ (71' Λαναρής), Ολαϊτάν, Κάντι (90' Καπίας), Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved