Ώρα… AEL FC ARENA

Ώρα… AEL FC ARENA

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πλατανιά ξεχωρίζει στο κυρίως πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Το ματς στο AEL FC ARENA (21/01, 15:00) θα είχε έτσι κι αλλιώς πολλές ιδιατερότητες. Βλέπετε, ο τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, Τιμόθεος Καβακάς ήταν για λίγο καιρό συνεργάτης του πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, ενώ ο νεοαποκτηθείς μέσος των «βυσσινί», Λιονέλ Πότσι φορούσε μέχρι τον Δεκέμβριο της φανέλα της κρητικής ομάδας.

Η μεταξύ τους μάχη, όμως τραβά τα βλέμματα για πολλούς ακόμα λόγους, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές ο Πλατανιάς φιγουράρει στην κορυφή με 24 πόντους και οι Θεσσαλοί θα κυνηγήσουν το νέο ξεκίνημα στη μετά Κόουλμαν εποχή και με τους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Νίκο Νταμπίζα στον πάγκο… Όπως και να έχουν τα πράγματα, το ματς στο AEL FC ARENA προμηνύεται το πιο... πιπεράτο της αγωνιστικής.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στην Καισαριανή, εκεί όπου στις 14:00 ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχτεί την ΑΕΛ Καλλονής. Οι Καισαριανιώτες «χτυπημένοι» από πολλά οικονομικά προβλήματα θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι η προσεχής εβδομάδα θα φέρει ευχάριστα νέα σε ό,τι αφορά στα διοικητικά. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη σε βάρος της ΑΕΛ και στοχεύουν σε νέα νίκη για να πλησιάσουν την 6άδα.

Στραβοπάτημα του Πλατανιά περιμένει η Βέροια, αλλά θα πρέπει να φύγει αλώβητη από την Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα είναι αήττητη στο γήπεδό της και θα παραταχθεί με τη συνταγή που υποχρέωσε σε ήττα τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, η «Βασίλισσα του Βορρά» με… φόρα από τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό θα κυνηγήσει την 4η εκτός έδρας νίκη.

Τηλεοπτική κάλυψη (15:00, OTE TV) θα έχει η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Παναχαϊκή. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως ψάχνουν την έκπληξη για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος της ήττας από την Αναγέννηση Επανομής. Από την άλλη πλευρά, οι Πατρινοί με τον Βασίλη Βούζα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο επιδιώκουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στην Κομοτηνή θα γίνει ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Πανθρακικός βάσει απόδοσης δεν άξιζε την ήττα στη Βέροια και με όπλο τη δύναμη της έδρας του (5-0-0 με τέρματα 11-0) θέλει το τρίποντο σε βάρος του σκληροτράχηλου, Πιερικού, που δεν μπορεί να υπολογίζει στα νέα αποκτήματα (Ρούσεφ, Πουλόπουλος).

Θεωρητικά εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Αναγέννηση Επανομής. Αήττητοι στο γήπεδό τους είναι οι Θεσσαλονικείς και απέναντι στον Διαγόρα (15:00) θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Η ομάδα της Ρόδου έπειτα από μία αγωνιστική επιστρέφει στο πρωτάθλημα και περιμένει τη βοήθεια παικτών που ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο για μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Στην Άμφισσα, τέλος, ο Φωκικός αν θέλει να λέει ότι πάει για τη σωτηρία θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών. Η βαθμολογική θέση των γηπεδούχων δεν επιτρέπει απώλειες εντός έδρας, με την ομάδα της Εύβοιας να δείχνει ότι θα είναι σκληρό καρύδι, καθώς δείχνει σαφή βελτίωση με τις προσθήκες που έγιναν.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή (20/01) με τη νίκη (1-0) του Θρασύβουλου απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Το Σάββατο (21/01) ο Αγροτικός Αστέρας με το ίδιο σκορ επικράτησε του Πανσερραϊκού.

Για να δείτε τη βαθμολογία, πατήστε ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved