Μπάντοβιτς: «Να επιστρέψει η ΑΕΛ στη Super League»

Μπάντοβιτς: «Να επιστρέψει η ΑΕΛ στη Super League»

Αποφασισμένοι να πετύχουν και να οδηγήσουν την Λάρισα ξανά στην Super League εμφανίστηκαν οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Νίκος Νταμπίζας, στην πρώτη τους συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω πάθος και τρέλα με αυτό που κάνω και θέλω να πω ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ΑΕΛ το στόχο της ανόδου στη Super League. Πιστεύω ότι για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά και εύχομαι στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι», είπε στην αρχή ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Σχετικά με το αν θα υπάρξει ενίσχυση της ομάδας, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε: «Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Συζήτησα με τον πρόεδρο και θα έχουμε και μια άλλη κουβέντα για τα μεταγραφικά. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμη, άσχετα αν ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας».

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, ο Μπάντοβιτς είπε: «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στις ικανότητές μου. Προσπαθώ πάρα πολύ. Ήμουν στην Κέρκυρα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν προπονητές που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν μπορώ να σβήσω το παρελθόν μου. Αλλά οπουδήποτε κι αν έχω πάει, πήγα σαν κύριος και έφυγα σαν κύριος.

Και το ίδιο θα κάνω και στην ΑΕΛ. Δεν θέλω να με κρίνετε από τα χρώματα. Αν είναι κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο. Θέλω να με κρίνετε για τις αξίες μου, για τον τρόπο λειτουργίας και τον τρόπο συμπεριφοράς και αυτά που θέλω να περάσω στους παίκτες. Σέβομαι τις απόψεις των φιλάθλων, αλλά να ξέρετε ότι όσο καιρό μείνω εδώ δεν θα ακούσετε από εμένα ψέματα».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Νίκος Νταμπίζας: «Ο λόγος που αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην ΑΕΛ είναι τα 6 χρόνια που πέρασα εδώ ως ποδοσφαιριστής και το δέσιμο που είχα με την ομάδα. Πλέον, δεν θα υπάρχει φανέλα ή αριθμός, αλλά φόρμα. Το πάθος όμως παραμένει το ίδιο. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να γυρίσει στη Super League, εκεί που δικαιωματικά αξίζει να αγωνίζεται».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved