«Εμείς φταίμε για τον Κόουλμαν»

«Εμείς φταίμε για τον Κόουλμαν»

Καυστική ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται σε μέσα ενημέρωσης που αμφισβήτησαν την προσπάθειά της να διατηρήσει στον πάγκο τον Κρις Κόουλμαν, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι Βυσσινί έκαναν εκτενή αναφορά στο τι ακριβώς συνέβη και ο Ουαλός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λάρισας και άφησαν αιχμές για όσους κατηγόρησαν τη διοίκηση Πηλαδάκη ότι δεν έκανε προσπάθεια να πείσει τον Κόουλμαν να παραμείνει στο πόστο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Στις 8 Ιανουαρίου 2012 ο Κρις Κόουλμαν παραχώρησε την τελευταία συνέντευξή του ως προπονητής της ΑΕΛ, όπου ισχυρίστηκε ότι οι αιτίες της αποχώρησής του ήταν άσχετες από την εθνική ομάδα της χώρας του. Σήμερα, 11 ημέρες μετά, ανακοινώθηκε επισήμως ότι θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ουαλίας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Κρις Κόουλμαν εγκαταλείπει την ομάδα μας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον προσεχή Ιούνιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά και στελέχη της στοχοποιήθηκαν από συγκεκριμένα επικοινωνιακά παράκεντρα. Παρότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρίνισε, δημοσίως και λεπτομερώς, ότι έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Κόουλμαν στον πάγκο της ομάδας, εκείνοι (προσποιήθηκαν ότι) δεν πείστηκαν. Παρότι κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό portal μετέδωσε, κατ' αποκλειστικότητα, ότι ο Κόουλμαν εγκαταλείπει την ΑΕΛ για χάρη της εθνικής Ουαλίας, εκείνοι το αμφισβήτησαν και, με τη βοήθεια κάποιων συμμάχων τους, χαρακτήρισαν την είδηση 'φυτευτή' (από στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ).

Η ιστορία έγραψε σήμερα ότι ο Κρις Κόουλμαν εγκατέλειψε την ΑΕΛ εκμεταλλευόμενος μια ευκαιρία ζωής που του παρουσιάστηκε, με πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας - ομολογουμένως - αλλά και πιο ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές. Αυτούς που μας λοιδόρησαν, μας απείλησαν, μας προσέβαλαν, τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Όχι μόνο δεν θα απαιτήσουμε συγνώμη από αυτούς (αφού γνωρίζουμε καλά ότι πρόκειται για ανθρώπους που ουδέποτε έχουν παραδεχθεί τα σφάλματά τους), αλλά, αντιθέτως, αισθανόμαστε εμείς την ανάγκη να απολογηθούμε.

Δική μας επιλογή ήταν ο Κρις Κόουλμαν. Εμείς στήσαμε ασπίδα προστασίας γύρω του, όταν, μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα, κάποιοι τον κατέκριναν και αποθέωναν τον κύριο Καβακά (ακόμα ένας που δεν σεβάστηκε την υπογραφή του). Εμείς τον παρουσιάσαμε ως τον άνθρωπο γύρω από τον οποίο θα χτιστεί η ΑΕΛ του μέλλοντος. Εμείς φταίμε. »



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved