Λύτρωση με Λαμπρόπουλο

Λύτρωση με Λαμπρόπουλο

Η Ηλιούπολη κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 90΄ από την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Λαμπρόπουλου.

Αυτό το τέρμα θα έχουν να θυμούνται όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αφού από κει και πέρα, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο. Οι γηπεδούχοι με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στον πίνακα της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Καρδίτσας αντίθετα έχασε κι άλλο έδαφος και πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η προσπάθειά της για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία για την ολοκλήρωση του πρώτου από τα δύο 45λεπτα. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Άλλες φορές επιδίδονταν σε προσωπικές ενέργειες και άλλες σε οργανωμένες προσπάθειες, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή, χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ρίζου. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το παιχνίδι, αφού η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε επίπεδα κάτω του μετρίου.

Θα μπορούσαν πάντως να σκοράρουν στο 24΄, όταν ο Φαλούκο έκανε σέντρα σουτ από τη δεξιά πλευρά, ο Μπουντούρης μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μαράμα και να βάλει μπροστά στο σκορ τους Καρδιτσιώτες.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Αλέξης Αλεξίου, πέρασε στο παιχνίδι τους Κρητικό και Ηλιόπουλο, αντί του Νιάρου και του Πέπε Λα αντίστοιχα, προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε, αφού οι επιλογές του, δεν τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.
Η Ηλιούπολη, αναμφίβολα στο δεύτερο μέρος ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, αλλά ήταν ακίνδυνη για την εστία του Ρίζου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν πολύ καλή ευκαιρία για να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενουμένων στο 64’, όταν ο Ηλιόπουλος έκανε κάθετη πάσα στον Κρητικό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και από θέση πλάγια προ του Ρίζου, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κάμπας, βγήκε μόνος προ του Ρίζου από την αριστερή πλευρά, προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας, με ψηλοκρεμαστό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 71΄, ο Μπαντάς φάνηκε να ανατρέπει τον Κάμπα, αλλά ο διαιτητής Ιωαννίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτω από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.


Από το 83΄οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μελαμπιανάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση στον βοηθό. Η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων, δεν πρόλαβε να αποδώσει καρπούς, αφού απέμεναν λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Η τύχη όμως ευνόησε την Ηλιούπολη στο 90΄, όταν ο δανεικός από τον Αστέρα Τρίπoλης Βασίλης, Λαμπρόπουλος, κατάφερε να σκοράρει μετά από φάουλ του Λεοντίου και σύγχυση της άμυνας των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved