Απόδραση με Γκούρμα

Απόδραση με Γκούρμα

Με γκολ του Μάριο Γκούρμα ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 τον Θρασύβουλο στη Φυλή και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά του για απευθείας άνοδο στη Superleague.

Παρουσία περισσότερων από 3.500 φιλάθλων του που έκαναν…. Αγρίνιο το γήπεδο του Θρασύβουλου, το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ πήρε το τρίποντο που τον έφερε στους 48 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, επτά μακριά από το Διαγόρα και εννιά μακριά από τον ΟΦΗ που συγκρούονται μεταξύ τους στη Ρόδο τη Δευτέρα. Αντίθετα ο Θρασύβουλος έμεινε στους 23 και την 15η θέση, που οδηγεί στα play out για την παραμονή.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στη Φυλή δε θα μπορούσε να περιμένει ο Παναιτωλικός, αφού μόλις στο 7’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από ατομική ενέργεια του Χάρη Παππά και απομάκρυνση της άμυνας του Θρασύβουλου, ο Μάριο Γκούρμα ήταν αυτός που από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Κωστάκη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Η συνέχεια ωστόσο, από πλευράς θεάματος, δεν ήταν ανάλογη με τους Αγρινιώτες να έχουν μεν την υπεροχή αλλά να μην φτάνουν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, την ώρα που το συγκρότημα του Άκη Μάνζιου έψαχνε τρόπο να… συνέλθει από το σοκ του γρήγορου γκολ και να κυνηγήσει την ισοφάριση.

Ένα μακρινό σουτ του Βαλεριάνου ήταν ότι είχαν να δείξουν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, με τον Παναιτωλικό να έχει ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ρότσα, που όμως έκανε κακό τελείωμα, ενώ από το ημίωρο και μετά ο Μπαϊκαρά ανέβασε την απόδοσή του και βοήθησε στο να πάρει και πάλι η ομάδα του τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και κατ’ επέκταση στο ρυθμό του παιχνιδιού, ως το σφύριγμα του διαιτητή Τεβεκέλη για την ανάπαυλα.

Οι φάσεις που δεν έγιναν στο πρώτο μέρος, μετά το γκολ του Γκούρμα, ήρθαν με την έναρξη της επανάληψης. Ο Παππάς ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με τον Κωστάκη να διώχνει σωτήρια στη δεξιά του γωνία στο 51’ ενώ λίγα λεπτά αργότερα μια εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη που κόντραρε στον άσο του Παναιτωλικού ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Τζενάμο για να συντηρηθεί το προβάδισμα της ομάδας του Τεννέ.

Αφού πέρασε ένα αρκετά καλό πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη, η αναμέτρηση απέκτησε και πάλι το γνώριμο μέτριο θέαμα που παρουσίαζε, με τον Παναιτωλικό να συντηρεί μάλλον εύκολα το προβάδισμά του και το φάουλ του Μουμίν που απομάκρυνε δύσκολα ο Κωστάκης στο 73’ να… «σπάει» τη μονοτονία της έλλειψης καλών φάσεων στη Φυλή.

Όσο κυλούσε η ώρα, παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Παναιτωλικό να έχει την κυριαρχία και τον Θρασύβουλο να προσπαθεί σποραδικά να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο ορθόδοξο τρόπο. Έτσι, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου. Αντίθετα ο Θρασύβουλος παρέμεινε στις θέσεις των play out κι έχει δύσκολο έργο για να παραμείνει στην κατηγορία.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης, έτσι όπως σας τη μετέφερε το Onsports.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved