Κωτσοβός: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Κωτσοβός: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ υποστήριξε πως η ομάδα του χαράμισε ένα ημίχρονο στην Μυτιλήνη κι έτσι ηττήθηκε από την Καλλονή.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κόουλμαν για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, Ήταν ένας πραγματικός κύριος και έδωσε πολλά στην ομάδα μας αλλά και σε εμένα προσωπικά και αγωνιστικά αλλά και θέματα φιλοσοφίας», είπε αρχικά ο Νίκος Κωτσοβός μετά την ήττα της Λάρισας από την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφέρω ότι και πάλι χαραμίσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, το πρώτο, στο οποίο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις αλλά εμείς μείναμε πίσω εξαιτίας ενός πέναλτι. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι κινηθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήμασταν άτυχοι στο δικό μας πέναλτι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και η κατάληξη ήταν η ήττα».

Σας ικανοποιεί η έως τώρα πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα;

«Από τη στιγμή που δεν είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαι από την αρχή του πρωταθλήματος στην ομάδα, ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτά με σκοπό να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Ποια είναι η άποψή σας για την Καλλονή;

«Ξέραμε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα, με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι κρίμα που η αναμέτρησή μας έγινε σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που δεν μας βοήθησε καθόλου να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ».

Ήταν εντολή από τον πάγκο να εκτελέσει ο Τσιμπάμπα το πέναλτι;

«Όχι δεν υπήρχε καμία τέτοια εντολή».

Ποια ήταν λοιπόν η εντολή για τη συγκεκριμένη φάση;

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στον εαυτό τους. Εμείς ξέρουμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι, μιλάνε μεταξύ τους και όταν κάποιος παίρνει τη μπάλα δεν μπορεί κανείς να του στερήσει την εκτέλεση. Πήρε την απόφαση ο Ζοέλ, δεν ευστόχησε… Αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο».

Είστε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ψωμά;

«Από τη στιγμή που είχαμε εκτός αγώνα δύο στόπερ μας, έπρεπε να διαλέξουμε ή θα αγωνιζόμασταν με κάποιον νεαρό παίκτη που δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του ή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή μας. Προτίμησα λοιπόν τον Ψωμά από την απόδοση του οποίου είμαι ικανοποιημένος, έστω και αν ήταν στη φάση του πέναλτι. Θεωρώ ότι και εκεί προσπάθησε να κάνει το σωστό».

Ένα σχόλιο για τη διαιτησία…

«Τίποτα…»

Είστε δηλαδή ικανοποιημένος;

«Τίποτα…»



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved