Ο Θρασύβουλος «δάμασε» (2-1) τα «λιοντάρια» των Σερρών

Ο Θρασύβουλος «δάμασε» (2-1) τα «λιοντάρια» των Σερρών

Ο ουραγός Θρασύβουλος έκανε την έκπληξη, παίρνοντας εκτός έδρας τη νίκη από τον Πανσερραϊκό, με σκορ 2-1!

Η ομάδα της Φυλής, η οποία δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης στους τελευταίους αγώνες, έχοντας σημειώσει μάλιστα μόλις δύο γκολ, κατάφερε να δαμάσει τα «λιοντάρια»
Και να φύγει από τις Σέρρες με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, στο 48΄ βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 και όταν αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Σερραίους, οι οποίοι είχαν μπει υποτονικά στο παιχνίδι, και να προηγηθούν στο 16΄με γκολ του Σταμπολζίεφ.

Ο Αυστραλός ποδοσφαιριστής δέχτηκε την μπάλα από τον Ντακόλ και από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον  Γουμάγια.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησαν να πιέσουν την εστία της ομάδας από τη Φυλή, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με τους Αθηναίους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρασύβουλος κατάφερε να αιφνιδιάσει και πάλι, σημειώνοντας και δεύτερο γκολ στο 48΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Βλάχος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ (0-2).

Οι Σερραίοι αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και κατάφερνα να μπουν ξανά στο ματς, όταν ο Μπανγκουρά στο 60΄ δέχτηκε την μπάλα μετά από σέντρα του Ανάκογλου και με κεφαλιά από κοντά, μείωσε σε 1-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά, τα «λιοντάρια» πίεσαν για να πετύχουν την ισοφάριση και να σώσουν την παρτίδα, και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 85΄με τον Μπανγκουρά από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ενστικτωδώς ο Κασμερίδης και στο 91΄ο Ανάκογλου έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Θρασύβουλο νικητή με σκορ 2-1, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να αποχωρούν από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουκάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, ο οποίος «κιτρίνισε» τους Μιλένκοβιτς και Μπανγκουρά.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (81' Τσαούσης), Βουτσιάς, Παντελιάδης (46' Μπανγκουρά).

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ (84' Βαγγελής), Σταμπoλζίεφ (58' Νικολάου), Σκόνδρας, Βλάχος (55' Ζουμπουλάκης), Ντακόλ, Ψιάνος.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved