Πραγματική… Καλλονή στην Πιερία!

Πραγματική… Καλλονή στην Πιερία!

Με το βαθμό της ισοπαλίας δραπέτευσε από την Κατερίνη η Καλλονή, βάζοντας τέλος στο σερί του Πιερικού (1-1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Με φόρα από το «Σμαραγδένιο νησί» και τη νίκη εξάδας κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου προερχόταν ο Πιερικός που ευελπιστούσε να… τριτώσει το καλό (μετά τη νίκη και επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών) με την Καλλονή  ώστε να σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές έτσι του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «ΟΑΚΑ Πιερίας» καθιστώντας σαφές από το πρώτο σφύριγμα ποιος είναι το «αφεντικό» στην αναμέτρηση. Δεν πέρασαν μάλιστα παρά οκτώ λεπτά όταν ο Ιντζόγλου μετουσίωνε σε γκολ την υπεροχή των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο ωστόσο και έπειτα, οι γηπεδούχοι στρογγυλοκάθισαν πάνω στο «μαξιλαράκι» του υπέρ τους σκορ, κατεβάζοντας αυτόματα τους διακόπτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ταραχούλσκι στο 34΄… ξεβολεύοντας τον Πιερικό.

Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών αφού τόσο ο Μανούσος στο 37΄(ο Τσιντώντας τον νίκησε σε τετ α τετ), όσο και ο Γιαζιτζόγλου έξι λεπτά αργότερα (έδιωξε την κεφαλιά του πάνω στη γραμμή ο Σουλογάνης) δεν κατέφεραν να φέρουν σε θέση ισχύος ΑΕΛ και Πιερικό αντίστοιχα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Λέσβου είχε την ευκαιρία να φθάσει στην πλήρη ανατροπή, ωστόσο ο Τσιντώντας συμμάχησε με το οριζόντιο δοκάρι του στο σουτ του Μανούσου στο 47΄, ενώ στη συνέχεια οι «μελανόλευκοι» πήραν τα «κλειδιά» του αγώνα πιέζοντας για το γκολ της νίκης, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα του Σουλογάννη.

Ο Λουτσιάνο και οι ποδοσφαιριστές του έτσι επέστρεψαν στη Λέσβο με το βαθμό της ισοπαλίας διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις, την ίδια ώρα που ο Πιερικός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στις θέσεις των play off ανόδου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Δήμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πέντα, Μπλαζέφσκι (81' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (65' Γκουγκουλιάς).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σουλογάνης, Καρακώστας (21' λ.τ Τριανταφύλλου), Τραορέ, Μήτσης, Γάλας, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Μανούσος, Μαρσέλο, Μανουσάκης (84' Βλαστέλλης), Ταραχούλσκι (67' Λεοζίνιο).



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved