Φυντάνης: «Δεν θα περάσει κανείς από την Αγυιά»

Φυντάνης: «Δεν θα περάσει κανείς από την Αγυιά»

Σαφές μήνυμα προς τους αντιπάλους της Παναχαϊκής έστειλε ο Ηλίας Φυντάνης, προειδοποιώντας πως από το γήπεδο της Αγυιάς δεν θα... περάσει κανείς τους, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στην ανωτερότητα των Πατρινών, αλλά και στο ποδόσφαιρο αξιώσεων που παίζουν.

«Ψάχνω τόση ώρα να βρω αν ο Αστέρας έχει χάσει ευκαιρία και δεν μπορώ να βρω. Ισοφάρισαν με ένα πέναλτι που δεν υπάρχει. Εμείς είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι στο 7’. Νομίζω θα δείξει και η τηλεόραση το χέρι του Βοσκόπουλου, το οποίο προήρθε από την πολύ πίεση που ασκούσαμε στους αντιπάλους», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «ροσονέρι» όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, για να συμπληρώσει:

«Στο β’ μέρος εμφανιστήκαμε ακόμα καλύτεροι, εκτός από τα πρώτα λεπτά, μπήκαμε μουδιασμένα. Από το 85΄ μέχρι το 92΄ κάναμε κλασσικές ευκαιρίες και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, επιπέδου Super League. Για το πέναλτι που κέρδισαν οι αντίπαλοι, δεν έχω άποψη, ήμουν μακριά, αλλά πριν καταλήξει η μπάλα στην περιοχή η μπάλα έχει βγει».

Σχολιάζοντας για την αναμέτρηση, αλλά και γενικότερα για την ομάδα της Παναχαϊκής, συμπλήρωσε: «Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Για 4η συνεχόμενη φορά, καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή, δείχνοντας πως έχουμε ψυχικά αποθέματα και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο.

Στέλνουμε το μήνυμα πως από το γήπεδο της Αγυιάς δεν θα περάσει κανένας, το μήνυμα αυτό το περνάμε σε όλους. Η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έπαιξε απλά δυνατά, από εδώ και πέρα και εμείς θα παίζουμε πιο δυνατά. Η νίκη ήταν δίκαιη και η συνέχεια για  την ομάδα μας, ακόμα πιο καλή».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση, τόνισε: «Είχαμε δυο αποβολές και αρκετές κάρτες, έτσι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και χρειαζόμαστε να έχουμε 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές…».

Για την επόμενη αναμέτρηση τη Δευτέρα (9/1) στην Επανομή, υπογράμμισε: «Έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι ταμπούρι όπως οι άλλοι. Το δείξαμε και στην Λάρισα. Συνεχώς η  ομάδα ανεβαίνει και πάμε για το διπλό».

Τέλος, για την πρώτη εμφάνιση του Ουαταρά, ο Φυντάνης κατέληξε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, είχε 3 σουτ και 3 σέντρες…».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved