Μεταγραφή, αποδεσμεύσεις και διάψευση στην Παναχαϊκή

Μεταγραφή, αποδεσμεύσεις και διάψευση στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή απέκτησε τον Παπαστεργίου, έδιωξε Παγώνη, Χλωρό, Ταφίλι και διέψευσε για Ρόβα.

{textlink02}

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Παρασκευή (30/12) για την ομάδα της Πάτρας. Συγκεκριμένα, οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ, Δημήτρη Παπαστεργίου από την Αναγέννηση Επανομής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Αναγέννησης Επανομής, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δημήτρη Παπαστεργίου γεννήθηκε στις 24/3/1988, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ.

Έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο 2006-2007.

Την σεζόν 2007-2008 δόθηκε δανεικός στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και είχε 26 συμμετοχές, την περίοδο 2008-2009 δόθηκε δανεικός στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου όπου είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ , την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε στην Κύπρο και μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Επανομής όπου είχε 7 συμμετοχές .

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 3 ετών.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο της Αναγέννησης Επανομής κ. Μπαλασά για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής».

Ακολούθως οι Αχαιοί διέψευσαν ότι θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Βασίλη Ρόβα, αλλά επιβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρθηκαν για τον ίδιο. Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο μεταγραφής του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρόβα στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Είναι γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέτασε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Ρόβα στην ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά κατόπιν αποκτήσεως του Antoni Fatjon και του Kibikula Alex οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Φυντάνη μαζί με τον Αλέξη Τσεμπερίδη μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ, το ενδεχόμενο αποκτήσεως του Βασίλη Ρόβα αποκλείστηκε.

Αυτή τη στιγμή η Παναχαϊκή έχει 3 αμυντικά χαφ τον Antoni Fatjon ηλικίας 19 ετών, τον Αλέξη Τσεμπερίδη ηλικίας 24 ετών και τον Kibikula Alex ηλικίας 27 ετών οι οποίοι κατά την γνώμη του Ηλία Φυντάνη και των ειδικών είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας και με πολύ μεγάλο μέλλον λόγο της μικρής τους ηλικίας».

Τέλος, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους Χλωρό, Παγώνη και Ταφίλι: «Από κοινού αποφασίστηκε η λύσει των συμβολαίων Χλωρού, Παγώνη και Tafili.

Σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα συμφωνήσει τις λεπτομέρειες με τον manager του Χλωρού και του Παγώνη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο και η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται τόσο σε αυτούς τους 3 όσο και στον Ανδρίκο, ο οποίος πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του, κάθε επιτυχία στο ποδόσφαιρο και στην ζωή τους.

Η συνεργασία μαζί τους ήταν εξαιρετική και μακάρι τέτοιοι ποδοσφαιριστές να έρχονται στην Παναχαϊκή.

Το ενδεχόμενο παραμονής στην Παναχαϊκή των Βλασόπουλο και Κωνσταντινίδη εξετάζει πολύ σοβαρά η διοίκηση και ο προπονητής κ. Φυντάνης εφόσον βεβαίως οι οικονομικές τους απολαβές προσαρμοστούν σε κανονικά επίπεδα».



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved