Πάτσης: «Ο Πηλαδάκης απέρριψε την πρόταση μου»

Πάτσης: «Ο Πηλαδάκης απέρριψε την πρόταση μου»

Για τις διαπραγματεύσεις και την αρνητική απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη, στην πρόταση του για αγορά του πλειοψηδικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Ελασσόνας, Ανδρέας Πάτσης. Απεμπλοκή της ΑΕΛ από το γήπεδο και άμεση ανάληψη της διοίκησης των «βυσσινί» ζήτησε, μεταξύ άλλών, ο γνωστός δικηγόρος.

Ο δικηγόρος και μεγαλομέτοχος της Ελασσόνας, Ανδρέας Πάτσης, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM, για την αρνητική απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη στην πρόταση που κατέθεσε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Ελασσόνα: «Φτιάξαμε ένα καινούργιο μοντέλο, το οποίο είναι οργανωμένο και με καλό σχεδιασμό. Θεωρώ ότι θα έχει καλό μέλλον».

Για το πόσο κοντά έφτασε στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Είχα μια γνωριμία με τον κ. Πηλαδάκη. Γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Πέντε –δέκα μέρες αργότερα ήρθε μια πρόταση του κ. Πηλαδάκη προς εμένα. Αξιολόγησε κάποια πράγματα αναφορικά με το ποιος είμαι και την έκανε. Στη συνέχεια, από τη πλευρά μου αξιολόγησα κάποια πράγματα και πέρασα στη φάση των ελέγχων. Είναι λογικό να γίνεται αυτό μετά τις πρώτες κουβέντες. Σεβόμενος την ομάδα, τον κ. Πηλαδάκη και τα στενά πλαίσια διαχείρισης κατέθεσα εγγράφως την πρόταση μου χθες (27/12) το μεσημέρι. Την Κυριακή είχαμε ένα ραντεβού, στην Γλυφάδα, στο οποίο ανταλλάξαμε απόψεις. Δεσμεύτηκα ότι μέχρι την Τρίτη θα καταθέσω την πρόταση μου και το έκανα. Στη συνέχεια ο κ. Πηλαδάκης της απέρριψε.  Η πρόταση μου ήταν πολύ απλή. Απεμπλοκή της ΑΕΛ από το γήπεδο, κάτι το οποίο θεωρώ μείζονος σημασίας, μεταβίβαση του 70% των μετοχών και ανάληψη της διαχείρισης του συλλόγου από σήμερα (28/12), με υπενοικίαση των μετοχών μέχρι να γίνει η μεταβίβαση. Αυτό όχι επειδή θέλω για κάποιον προσωπικό λόγο, αλλά επειδή θεωρώ ότι η ΑΕΛ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, το οποίο απαιτεί άμεσες αλλαγές. Η προθεσμία, χωρίς να θέλω να εκβιάσω την απάντηση του κ. Πηλαδάκη, ήταν μέχρι την Παρασκευή».

Για το ποσό που προέβλεπε η πρότασή του: «Δεν θέλω να πω δημόσια το ποσό».

Για το που «χάλασε» το deal: «Έλαβα, απλά, μια απάντηση που ήταν αρνητική. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν τρεις δρόμου. Ο ένας είναι να κάνεις αντιπρόταση, ο άλλος να την αποδεχθείς και ο τρίτος, τον οποίο επέλεξε ο κ. Πηλαδάκης, ήταν να την απορρίψεις. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε».

Για το αν θα υπάρξει νέα επαφή με τον κ. Πηλαδάκη: «Εγώ έκανα την πρόταση μου όπως είχα δεσμευτεί. Ήμουν διευθετημένος να προσφέρω στην ομάδα. Στο δικό μου επιχειρηματικό πλάνο αυτή ήταν η κατάλληλη περίοδος. Αυτή η ιστορία τουλάχιστον για τώρα σταματά εδώ».

Για το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί με κάποια άλλη ομάδα: «Κατάγομαι από την Λάρισα. Έτσι μπήκα στο ποδόσφαιρο. Μπήκα αργά, άλλωστε. Η ΑΕΛ είναι μέσα στην εμβέλεια των ενδιαφερόντων μου. Δεν με έχει απασχολήσει το ενδεχόμενο ν΄ ασχοληθώ με κάποια άλλη ομάδα. Πέρυσι με είχαν πλησιάσει και από ομάδα της Super League αλλά δεν έδειξα ενδιαφέρον».

Για το αν θα αφήσει κάποια στιγμή το μέλλον την Ελασσόνα: «Η Ελασσόνα είναι και θα παραμείνει η μεγάλη μου αγάπη. Δεν εγκαταλείπω ποτέ αυτό που ξεκινάω».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved