Άγιε μου Βασίλη, αν υπάρχεις…

Άγιε μου Βασίλη, αν υπάρχεις…

Λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε το Onsports επιχειρεί να… μαντέψει τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη οι 18 ομάδες της Football League.

{textlink02}

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχία… Και όμως το πρωτάθλημα της Football League πήγε… χειμερινές διακοπές, έχοντας ολοκληρώσει οκτώ αγωνιστικές και με τη συμμετοχή και των 18 ομάδων. Βλέπετε, τα οικονομικά προβλήματα είναι τόσο μεγάλα, που αρκετές ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί και δίνουν μάχη για να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους. Τι θα μπορούσαν, λοιπόν, να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη εκτός από χρήματα, αφού και αυτός μάλλον… δύσκολα θα τα φέρνει;

Το Onsports επιχειρεί να μπει στο μυαλό προπονητών και προέδρων και να δει τι γράμμα θα του έστελναν. Με χιουμοριστική διάθεση πάντα…

ΑΕΛ

Ήσυχα απογεύματα στο AEL FC ARENA

Η απόσταση των πέντε πόντων από την κορυφή δεν είναι τίποτα. Αρκεί, βέβαια, η ΑΕΛ να μην πάει ξανά στα… κόκκινα την πίεση των φιλάθλων της όταν παίζει στο «στολίδι» της. Αν το κάνει, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα για εκείνη.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Βοήθεια από τον Δήμο

Από τότε που έπιασε… λιμάνι έχει κουραστεί να ακούει ότι φεύγει. Σε πολλούς δεν αρέσει και θα ακούει γκρίνιες όσο δεν νικά εντός έδρας. Για να γίνει, όμως αυτό θα πρέπει και το Δημοτικό Στάδιο να αποκτήσει τον δέοντα αγωνιστικό χώρο. Ακούει κανείς εκεί στον Δήμο;

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γη και ύδωρ για Παμπόε

Ο 24χρονος Άγγλος επιθετικός έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και… πήρε μπροστά. Ας τερματίσει πρώτος σκόρερ, σπάζοντας τα κοντέρ και ας έρθει μία πρόταση από ομάδα της Πρέμιερσιπ που θα ανακουφίσει το ταλαιπωρημένο ταμείο του Αγροτικού Αστέρα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ρεκόρ και όχι «κατάρα»

Άλλη ομάδα της Β’ Εθνικής δεν έχει καταφέρει το απίστευτο ρεκόρ των τεσσάρων νικών στις τέσσερις πρώτες εξόδους. Ας συνδυαστεί αυτό και με την παραμονή, αλλά για να έρθει η σωτηρία χρειάζονται και τρίποντα στα Γιαννιτσά. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Stop στα σενάρια συγχώνευσης

Με τον Αγροτικό Αστέρα άκρη δεν βγαίνει και η Επανομή ενεπλάκη σε σενάρια συγχώνευσης. Ας σταματήσουν αυτά το γρηγορότερο. Έτσι κι αλλιώς επαφές δεν έγιναν ποτέ… Ή μήπως έγιναν;

ΒΕΡΟΙΑ

Άνοδο με κοινοτικό Τάντιτς

Όπου έχει πάει έχει πανηγυρίσει άνοδο. Σέρρες, δύο φορές και ΟΦΗ περυσι. Γιατί να το διώξουμε το παιδί; Ας βγάλει, όμως και αυτός ένα κοινοτικό διαβατήριο να μας διευκολύνει και ας μείνει να γιορτάσει η Βέροια την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Λίγο… χορτάρι

Δεν φτάνει που οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα είναι απλήρωτοι για μήνες, παίζουν και σε γήπεδο… χωράφι. Αλλά επειδή και τα χωράφια έχουν λίγο χορτάρι, καλό θα ήταν να αποκτήσει και η έδρα των Μεγάρων λίγο μήπως και διευκολυνθεί ο ανήφορος που διανύουν από την αρχή της σεζόν.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Έναν πρόεδρο Άγιε Βασίλη

Έφυγαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, έφυγε και ο πρόεδρος. Τι ωραία που θα ήταν ο Διαγόρας με μία σταθερή διοίκηση. Χρήματα δεν μπορεί να ζητήσει, οπότε ένας πρόεδρος που θα πλήρωνε έστω τον μισθό στους «μπέμπηδες» των «κυανέρυθρων» θα ήταν καλοδεχούμενος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

«Αντιό» στις προσφυγές

Αρκετές φορές έχει «λαχταρήσει» φέτος με προσφυγές ποδοσφαιριστών. Πρώτα ο Τζημόπουλος, μετά ο Βάσι, στο τέλος θα την «πατήσει» η ομάδα της Καισαριανής. Τι καλύτερη ευχή από το να… έγραφαν στο χιόνι οι πρώην ποδοσφαιριστές τα οφειλόμενα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Παραμονή με «ψαλίδι»

Φεύγουν, φεύγουν, φεύγουν παίκτες. Αυτοί που θα έρθουν, ας είναι ικανοί να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αρχίσει να κερδίζει fans με τις εμφανίσεις του και θα είναι κρίμα να αποχαιρετήσει.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Τον… 20άρη Ζαχαρόπουλο

Πέρυσι στα 39 του χρόνια οδήγησε τον Θρασύβουλο στην παραμονή με 15 γκολ. Φέτος στη Φυλή, Γιώργος Ζαχαρόπουλος δεν υπάρχει, όπως και νίκη στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Τι καλύτερο, λοιπόν, από έναν 20άρη με τις χάρες του μεγάλου σκόρερ. Και τζάμπα ε; Μην ξεχνιόμαστε…

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Έναν… Πλατέλλα επειγόντως!

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ό,τι ο… Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, ο Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ, ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό. Χωρίς αυτόν η Καλλιθέα αποδυναμώνεται, αλλά πού λεφτά. Ένας αντικαταστάτης σε τιμή ευκαιρία θα ήταν ιδανική λύση.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Στα χέρια τον Φυντάνη!

Μία μερίδα οπαδών εξακολουθούν να αντιδρούν στην πρόσληψή του. Πώς θα γίνουν όλα μέλι – γάλα; Ας προβιβαστεί η Παναχαϊκή στη Super League και τότε οι φίλοι των Αχαιών θα σηκώσουν στα χέρια τον Ηλία Φυντάνη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Λίγη… μπαλίτσα

«Χτίστηκε» για να παίζει ανοικτά, αλλά πού να ήξερε ότι σχεδόν οι μισές ομάδες θα έπαιζαν με το… πούλμαν μπροστά στην εστία για το αποτέλεσμα. Από το να γίνουν κι άλλες μεταγραφές, τι ωραία που θα ήταν να έπαιζαν όλοι στο στυλ του Πανθρακικού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Όχι άλλο χειρουργείο

Από την αρχή της σεζόν έβλεπε τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες του να περνούν την πόρτα του χειρουργείου. Γιώργος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Κόντος, Δημήτρης Ορφανός μπήκαν στα… πιτς για αρκετούς μήνες. Ας μην κλείσει το καρέ, γιατί αρκετά πέρασαν τα «λιοντάρια» το καλοκαίρι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ποτέ ξανά «κοιλιά»

Τις τελευταίες χρονιές ο Πιερικός «πληρώνει» την κοιλιά που κάνει στη μέση της σεζόν και, είτε σώζεται την τελευταία στιγμή, είτε διεκδικεί αγχωμένος το όνειρο της ανόδου. Μία σταθερότητα φέτος θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Θέλει βάθος ο πρωταθλητισμός

Ο Καβακάς «φωνάζει» ότι δεν έχει λύσεις. Με όσα χρήματα υπάρχουν, ας γίνουν οι ιδανικές προσθήκες και το όνειρο της ιστορικής ανόδου δεν θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ας μιλάς κόουτς για παραμονή, αλλά εικόνα του επιπέδου της Football League έχεις…

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Ένα… φίλτρο τόνωσης ηθικού

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ας ρωτήσετε και τον κόουτς. Υπό το μηδέν η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Τουλάχιστον έρχονται γιορτινές ημέρες και ενίσχυση. Όσο πιο γρήγορα «μεταμορφωθεί» ο Φωκικός, τόσο το καλύτερο για όλους.



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved