Δημητρίου: «Μόνο η άνοδος θα είναι επιτυχία»

Δημητρίου: «Μόνο η άνοδος θα είναι επιτυχία»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μίλησε για την πρόκριση σε βάρος του Εργοτέλη αλλά και στο στόχο των «λιονταριών» που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

{textlink02}

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε πως η ομάδα του έχει αρχίσει να «δένει» και να αποδίδει το ποδόσφαιρο που θέλει, ενώ για τη διακοπή των γιορτών υποστήριξε πως θα ευνοήσει τον Πανσερραϊκό έτσι ώστε να μην… πετάει στα σύννεφα μετά την πρόκριση σε βάρος των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την καλή αγωνιστική κατάσταση του Πανσερραϊκού: «Αν μας βλέπατε πριν ένα μήνα, δεν ήμασταν έτσι. Τις τελευταίες 20 ημέρες είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και στην ουσία καταλήξαμε και στην ενδεκάδα. Έγινε καλή δουλειά από το τιμ, σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση, διαχειριζόμαστε καλά τα συνεχόμενα παιχνίδια γιατί στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις όπως όταν παίζεις από βδομάδα σε βδομάδα, γιατί σε δέκα ημέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια και αυτό το παιχνίδι πήγε παράταση. Πράγματι είναι σε καλή κατάσταση τα παιδιά και η διακοπή αυτή τη στιγμή θα μας κάνει κακό παρά καλό».

Για το ότι δεν ήξερε σε τι πρωτάθλημα θα παίξει: «Είχαμε σταντ μπάι κάποιους άλλους παίκτες αν ήμασταν στη Super League, κάποιους άλλους για τη Β΄, τέλος πάντων, δεν μπορώ να πω πως το διαχειριστήκαμε. Προχωρώντας βλέπεις και ενεργείς. Φτάσαμε σε σημείο να βαρεθούν οι παίκτες, μετά από τέσσερις μήνες προπόνησης χωρίς παιχνίδια. περάσαμε δύσκολες ημέρες, περάσαμε μπόρες, αλλάζαμε τις προπονήσεις, λέγαμε ότι θα ξεκινήσουμε τότε, ρίχναμε τον ρυθμό, δεν ξεκινούσαμε, ανεβάζαμε τον ρυθμό, τέλος πάντων, φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή, καλώς πράξαμε μέχρι τώρα και έχουν φτάσει οι παίκτες να είναι σε ένα καλό σημείο και όχι μόνο μια ενδεκάδα παικτών αλλά μια εικοσάδα».

Για το αν η άνοδος είναι μονόδρομος: «Ναι, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία. Στόχος μας είναι αυτός, είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε. Οπωσδήποτε η ομάδα θέλει κάποια στήριξη, αλλά και έτσι να μείνει η ομάδα, ο Πανσερραϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Για τις δηλώσεις του Θεοδωρίδη κατά του Εργοτέλη: «Έχουμε μια πικρία που δεν μείναμε στη Super League. Ο πρόεδρος περισσότερο γιατί σηκώνει το οικονομικό βάρος. Κάποιοι άνθρωποι που πίστευε πέρασαν απέναντι στην κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν επηρέασε την ομάδα. Ο πρόεδρος είχε μιλήσει στους παίκτες και τους είχε πει μας ενδιαφέρει το κύπελλο και για το οικονομικό και το πρεστίζ της ομάδας και την ψυχολογία. Ποτέ δεν μίλησε στους παίκτες για τέτοια θέματα. Αυτό το χρησιμοποιούμε, όχι όμως να βάλουμε απέναντί μας τον Εργοτέλη».

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τελευταία, τα καταφέραμε, εκτός από το παιχνίδι στην Καλλονή, αλλά τέτοια εξέλιξη βλέπουμε κάθε δέκα χρόνια. Μέσα σε δέκα λεπτά δεχτήκαμε τρία γκολ. Τα υπόλοιπα πήγαν καλά. Κλείσαμε καλά τη χρονιά. Το δύσκολο είναι από εδώ και πέρα. Έχουμε 26 παιχνίδι, έχουμε πολλές εμβόλιμες, έχουμε και το Κύπελλο, οπωσδήποτε αυτή η ομάδα χρειάζεται κάποια βοήθεια, κάποια στήριξη. Το Κύπελλο θέλουμε να το χαρούμε για αυτό και χθες έπαιξαν νέα παιδιά που ανταπεξήλθαν και βοηθήσαν την ομάδα».

Για τη δήλωση του Νίκου Καραγεωργίου πως ο Πανσερραϊκός καλά κάνει και στηρίζει τα νέα παιδιά, αλλά θα είναι λάθος αν μείνει μόνο με αυτά: «Είναι μια αλήθεια. Δεν μπορείς να στηριχτείς μόνο στους νέους παίκτες. Ένα πάντρεμα νέων και έμπειρων είναι κάτι καλό. Στο βάρος του πρωταθλητισμού ένας νεαρός παίκτης θα καμπουριάσει. Είναι άλλοι παίκτες που σηκώνουν το βάρος και άλλοι όχι. Αυτοί που θα το σηκώσουν θα είναι πρωτεργάτες. Αυτό θα το δούμε. Είναι πολλά παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις, βάθος και αναγκαστικά θα στηριχτούμε στους νέους παίκτες».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved