Αδαμάκης: «Ήταν προβοκάτσια»

Αδαμάκης: «Ήταν προβοκάτσια»

Για οργανωμένο σχέδιο έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

{textlink02}

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Καισαριανής και έκανε λόγο για σχέδιο που κάποια είχαν αποφασίσει να εκτελέσουν στον αγώνα του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Αδαμάκης εκτός αυτού χαρακτήρισε και τραβηγμένη τη διακοπή του αγώνα ενώ μίλησε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες της Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είχε δει κάποια ανησυχητικά σημάδια πριν το παιχνίδι: «Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα γίνει. είχε γίνει και βράβευση προς δύο παλαίμαχους, τον Μπάμπη Μαστρογιάννη και τον Βασίλη Έξαρχο, με την ατμόσφαιρα να είναι γιορτινή. Όταν άρχισε το παιχνίδι με ενημέρωσαν πως ήρθε ο κ. Ζαγοράκης με το αυτοκίνητό του, αργότερα γιατί είχε ο άνθρωπος μια δουλειά, όμως κάποια εκμεταλλεύτηκαν ότι άνοιξε η πύλη και μπήκαν 50 άτομα, άσχετα με τις δυο ομάδες».

Για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που προκάλεσαν τη διακοπή: «Μου είπαν μετά πως φώναζαν συνθήματα, απειλούσαν τους ανθρώπους στην πύλη κι έλεγαν «ανοίξτε μας είμαστε θύρα 7» και κάτι τέτοια που εγώ δεν τα πιστεύω γιατί η θύρα 7 είναι κάτι ιερό. Πιστεύω πως ήταν μια σκευωρία προ-συνεννοημένη. Μέχρι να πάνε τα ΜΑΤ εκεί που ήταν αυτοί, έγινε το μοιραίο».

Για τη διακοπή του αγώνα: «Ο γιατρός του αγώνα έβαλε μια αλοιφή στην ωμοπλάτη του βοηθού. Τον ρώτησε αν είναι εντάξει, αυτός είπε πως ήταν όμως ο γιατρός είπε να τον εξετάσει εκ νέου. Είχε ο άνθρωπος μια μελανιά αλλά πιστεύω πως ήταν παρατραβηγμένο να διακοπεί ο αγώνας. Στιγματίζεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει».

Για το πώς θα κινηθεί νομικά ο Εθνικός Αστέρας: «Έχω επαφή με τους δικηγόρους και πρέπει η πολιτεία να λάβει θέση πάνω σε αυτό. Δεν μπορεί μια ομάδα με τέτοια ιστορία να στιγματίζεται από κάποιους ανεγκέφαλους που δεν είναι καν οπαδοί της ομάδας μας. Σήμερα έχουμε ραντεβού με τους νομικούς συμβούλους μας. Δεδομένα εμείς πιστεύουμε πως είναι προβοκάτσια. Εγώ πιστεύω πως θα δικαιωθούμε στο τέλος, γιατί υπάρχουν και μαρτυρίες. Υπάρχουν οι σεκιούριτι που ήταν στην πύλη και θα καταθέσουν. Το περιστατικό αυτό έγινε σε άσχετο χρονικό διάστημα. Η μπάλα ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου, δεν έχει γίνει το παραμικρό και ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι ως εκείνη τη στιγμή. Ξαφνικά είδα το βοηθό να έρχεται προς το μέρος μας, όταν ρωτήσαμε τι έγινε μας είπαν πως τον χτύπησε καρέκλα. Θα ήθελα να πω πως και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν κόσμιοι. Δεν έγινε το παραμικρό. Δεν υπήρχε τίποτα».

Για τα προβλήματα που έχει η κατηγορία: «Σε καμία περίπτωση δεν αντέχεται. Το πώς αντέχουμε εμείς είναι άλλοι ιστορία, θα δούμε πόσο θα αντέξουμε. Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία, όλες οι ομάδες είμαστε στην αναμονή. Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα μας πάνε. Βλέπετε ότι διαλύονται όλες οι ομάδες. Δεν ξέρουμε την επόμενη μέρα τι θα γίνει και σε εμάς. Και πιστεύω πως έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο στον Εθνικό Αστέρα».

Για τα μπλουζάκια που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα: «Οι παίκτες είχαν κάνει κάποιες δηλώσεις και έγινε σαφές πως το κλίμα ήταν οικογενειακό στην ομάδα. Όλοι ήμασταν μια γροθιά. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτή η στιγμή είναι δύσκολη για εμάς. Ο προπονητής μας, Πέτρος Δημητρίου, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο για να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση. Προς το παρόν είμαστε μια «γροθιά» με τους παίκτες. Το πόσο θα αντέξουμε, ένας Θεός το ξέρει».

Για τις λύσεις που μπορεί να βρεθούν: «Προσπαθούμε σαν παράγοντες να βρούμε λύση, αλλά με τα έναντι, δουλειά δεν γίνεται. Όχι μόνο σε εμάς, σε όλες τις ομάδες. Πρέπει κι οι παίκτες να ξέρουν πως αυτό το μήνα, θα πάρω τόσα. Έχουν οικογένειες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράμα. Η πολιτεία πρέπει να προσέξει αυτό το κομμάτι, να μας καλέσει κι εμάς να βρούμε μια λύση. Αν θέλουμε να υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι σκούρα».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved