Μιχαλάκης: «Ονειρεύομαι την ΑΕΛΚ στη Super League»

Μιχαλάκης: «Ονειρεύομαι την ΑΕΛΚ στη Super League»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, με δηλώσεις του υποστήριξε πως έχει όνειρο να δει την ομάδα της Μυτιλήνης στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

{textlink02}

Σε συνέντευξή του, που αναδημοσιεύεται από το «sportlesvos.gr», η οποία φιλοξενείται στο match program του σημερινού παιχνιδιού της Καλλονής με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, ο Νίκος Μιχαλάκης μίλησε για όλους και για όλα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, αναφέρθηκε στην απόφασή του να εμπλακεί με το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στο μεγάλο όνειρο που έχει για την ομάδα του νησιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σε καιρούς δύσκολους ποδοσφαιρικά ασχοληθήκατε με το ποδόσφαιρο. Τι είναι αυτό που, αν και μακριά, λαμβάνετε ως ικανοποίηση από την ενασχόληση με αυτό;

«Και μόνο το άκουσμα του νησιού μας πανελλαδικά μέσα από την ομάδα μας και μάλιστα με τόσο εγκωμιαστικά σχόλια, είναι μεγάλη ικανοποίηση. Ικανοποίηση αισθάνομαι όμως και μέσα από την δικαίωση των επιλογών μου.».

Η ομάδα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα ως τώρα τουλάχιστον βαθμολογικά. Ο προπονητής παραιτήθηκε, όμως εσείς τον στηρίξατε μη αποδεχόμενος την παραίτησή του. Το σχόλιό σας;

«Τα αποτελέσματα πράγματι δεν είναι τα επιθυμητά αλλά δεν χάθηκε τίποτα. Είμαστε στην αρχή ενός μαραθωνίου και συνιστώ ψυχραιμία. Στην κατηγορία αυτή όλα είναι ευμετάβλητα. Έχουμε δει τις ομάδες να αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα και δεν είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ. Έχουμε νέο προπονητή, εργατικό, με όνειρα, οποίος διέπρεψε στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια ως παίκτης. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε στα νέα του βήματα ως προπονητή και να πιστεύω ότι θα έχει μία εξίσου σημαντική καριέρα.».

Ποιοι είναι τελικά οι στόχοι της ομάδας φέτος;

«Όσο πιο ψηλά γίνεται στην πρώτη εξάδα.».

Είναι πολλοί αυτοί που αναφέρονται με επικριτικά σχόλια στη διοίκηση και στον Πρόεδρο, κάνοντας λόγο μάλιστα και για έλλειμμα διοίκησης αφού είστε εκτός Ελλάδας. Τι απαντάτε;

«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ουδείς αναντικατάστατος. Όσο για τους επικριτές μου, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι, έχω να τους θυμίσω τη φράση ότι «είναι άδικο για εμένα να διοικώ μία ομάδα από ένα πλοίο». Αλλά βλέπετε το «εγώ» κάποιων είναι πάνω απ΄ όλα καθώς δεν εισακούστηκα. Κάποιοι στην κριτική είναι πρώτοι ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική. Την προεδρία τα ανέλαβα εν πλω από την Ερυθρά Θάλασσα προς τον Περσικό κόλπο. Δεν την επεδίωξα. Το έκανα μετά από μεγάλη επιμονή των παικτών, διότι έμεναν απλήρωτοι, αλλά και κάποιων παραγόντων γιατί η ομάδα ήταν σε αδιέξοδο και θα επέστρεφε πάλι στο τοπικό. Με άφησαν με μία καυτή πατάτα στα χέρια.».

Η κριτική είναι δεκτή;

«Απόλυτα.».

Η δημοσιογραφική κριτική;

«Δεν την έχω δει ακόμη.»

Τι ρόλο θα παίξει ο κόσμος στην πορεία της ομάδας;

«Το μέγιστο. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι η μεγάλη δικαίωσή μου και τον ευχαριστώ. Θα κάνω ότι μπορώ για να του το ανταποδώσω».

Ως Πρόεδρος της ΑΕΛ Καλλονής, τι μήνυμα θα απευθύνατε στον κόσμο του νησιού;

«Να στηρίζετε την ομάδα και να είστε δίπλα σε αυτή.».

Ένα σχόλιο για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο;

«Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος, να το ευχαριστηθούμε και φυσικά να προκριθούμε.»

Το όνειρό σας για την ΑΕΛ Καλλονής;

«Όνειρό μου είναι η ομάδα μας να ανέβει Super League.»



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved