Δημητρίου: «Ενίσχυση με Έλληνες από τη Super League»

Δημητρίου: «Ενίσχυση με Έλληνες από τη Super League»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου υποστήριξε ότι τα «λιοντάρια» θα επιδιώξουν να αποκτήσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές.

{textlink02}

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών ο Δημητρίου χαρακτήρισε τον Πανσερραϊκό μαζί με τη Λάρισα ως τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αναφέρθηκε στο «ναυάγιο» της απόκτησης του Κόστα Γιάνεφ, στην αναμονή του Μπανγκουρά, στο ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και στο… ελληνικό πλάνο ενίσχυσης.

Αναλυτικά ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε:

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι στην 1η θέση και έχει ενθουσιασμό σε ένα περίεργο γήπεδο που θα δυσκολευτούν όλες οι ομάδες. Νομίζω πως μετά τον αγώνα με την Λάρισα δε θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο. Μετά όμως βελτιωθήκαμε, είχαμε ρυθμό, είχαμε τρεξίματα και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα παίρναμε και τη νίκη. Θεωρώ ότι από άποψης φυσικής κατάστασης η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο και σε αυτό φέρει ευθύνη η καλή δουλειά που κάνει ο Σάκης Παντελίδης».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη: «Σίγουρα θέλουμε την πρόκριση. Θα ξεκουράσουμε 1-2 παίκτες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε να προκριθούμε. Δε θα στεναχωρηθώ αν δε προκριθούμε αλλά θα χαρώ αν το κάνουμε και κερδίσουμε και κάποια παιδιά με την εμφάνιση τους. Κάποιοι θα πάρουν μια ευκαιρία και σε αυτό το παιχνίδι αλλά έχω εικόνα από το ρόστερ».

Για τα φαβορί της Football League: «Θεωρώ πως τα φαβορί παραμένουν ίδια. Σε πρώτο επίπεδο η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Σε δεύτερο επίπεδο η Βέροια και ο Πανθρακικός, ενώ δε ξέρω τι θα γίνει με τον Πιερικό γιατί ακούω ότι θα φύγουν αρκετοί παίκτες. Αυτές είναι οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια».

Για τον Μπανγκουρά και τον Γιάνεφ: «Όντως υπήρξε ενδιαφέρον για τον Γιάνεφ αλλά τελείωσε. Είχαμε μιλήσει απευθείας. Υπήρχε μια εμπλοκή ενός μάνατζερ και χάλασε. Υπήρξε μια επαφή και με τον Μπανγκουρά μέσω τηλεφώνου και τον περιμένουμε να έρθει να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Για το πού αλλού ψάχνει ο Πανσερραϊκός: «Ψάχνουμε Έλληνες παίκτες από τη Super League που να έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής. Θα ήθελα οι παίκτες να είναι εδώ την 2η ημέρα των Χριστουγέννων αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται με τις μεταγραφές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μπορεί να γίνουν και στο τέλος της περιόδου».

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου: «Αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή μέχρι τώρα ήταν περιφερειακοί. Δεν είχαν κάνει ποτέ τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Περνάνε μια φάση και όταν ξεκουραστούν θα είναι σίγουρα καλύτεροι. Θα γίνουν οι κολόνες της ομάδας. Ο Τζίμης είναι συναισθηματικό παιδί. Θέλει στήριξη και εγώ επειδή πιστεύω σε αυτόν θα τον στηρίξω μέχρι θανάτου .Άσχετα αν δε παίζει τη μπάλα που μπορεί μέχρι τώρα. Θα γίνει και αυτό».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved