Αδαμάκης: «Είναι νόμιμη η συμμετοχή της Παναχαϊκής;»

Αδαμάκης: «Είναι νόμιμη η συμμετοχή της Παναχαϊκής;»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης τοποθετήθηκε σε όσα έγιναν την Κυριακή (18/12) κόντρα στην Παναχαϊκή.

{textlink02}

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καισαριανή, μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και την Παναχαϊκή, αλλά και τις καταγγελίες του προέδρου της Πατρινής ομάδας  Αλέξη Κούγια αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και απασχόλησαν τους υπεύθυνους της καισαριανιώτικης ομάδας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης σε δηλώσεις που έκανε υποστήριξε : «Ο Εθνικός Αστέρας όλα αυτά τα χρόνια έχει παραδώσει μαθήματα ήθους και φιλοξενίας και στο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή δεν συνέβη το παραμικρό.  Υποδεχθήκαμε την αποστολή της Πατρινής ομάδας με τον καλύτερο τρόπο και φροντίσαμε, αφού διαθέσαμε και δικό μας αυτοκίνητο, για την άνετη και χωρίς προβλήματα μετακίνηση του πούλμαν και την επιστροφή του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, προκειμένου να παραλάβει την ομάδα της Παναχαϊκής.

Αναφορικά τώρα με όλα αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας δεν γνωρίζουμε τίποτε και ίσως, όπως πάντα, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Τέλος όσο για το θέμα ένστασης που ισχυρίζεται η Παναχαϊκή, περί νομιμότητας του αγώνα, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε, αλλά εμείς αναρωτιόμαστε κατά πόσο είναι νόμιμη η συμμετοχή της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα, από την στιγμή που έχει καταπέσει η εγγυητική της επιστολή. Πάντως ο Εθνικός Αστέρας δεν δίνει ποτέ συνέχεια σε τέτοια θέματα γιατί έχει μάθει ότι οι αγώνες δίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ».

Σχετικά με τη διαιτησία, ο Αδαμάκης είπε: «Η ομάδα μας δεν συνηθίζει να ασχολείται με την διαιτησία και πολύ περισσότερο να κάνει κρίσεις και σχόλια για αυτή. Όμως σκοπεύουμε να απευθυνθούμε στον κ. Βασσάρα και να του ζητήσουμε όπως από εδώ και στο εξής ο Χανιώτης διαιτητής Γιαννουλάκης να μην διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι της ομάδας μας».

Δημητρίου: «Με αποκάλεσε προπονητή του Τσακογιάννη»

Δηλώσεις για την λογομαχία που είχε με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια έκανε και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέτρος Δημητρίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Παναχαϊκής του υπενθύμισα ότι δεν με έχει κερδίσει όσες φορές έχουμε βρεθεί στα γήπεδα, κόντρα σε ομάδα όπου έχει την προεδρία. Από εκεί και πέρα με απεκάλεσε προπονητή του Τσακογιάννη. Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι ήμουν για δύο χρονιά προπονητής στην Ηλιούπολη, συνεργάσθηκα με τον Τσακογιάννη και πανηγυρίσαμε δύο ανόδους.

Τέλος  θα πρέπει να επισημάνω ότι προσωπικά δεν κλήθηκα, ούτε καν για διευκρινίσεις, από τις υπερκείμενες αρχές για τα στημένα παιχνίδια και συνεχίζω χωρίς προβλήματα την προπονητική μου καριέρα».

Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα για τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη (21/12) με τον ΠΑΟΚ, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Χωριανόπουλος, Πασσάς και Παπαθανασίου που αποχώρησαν από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή τραυματίες, όπως και οι Καούνος , Χαϊκάλης. Ο Γουσούλης δεν είναι και αυτός 100% έτοιμος, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved