Καταθέτει ένσταση η Παναχαϊκή!

Καταθέτει ένσταση η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση και εκτός από τη διαμαρτυρία για τη διαιτησία αποκάλυψε ότι θα καταθέσει ένσταση σε βάρος του Εθνικού Αστέρα.

{textlink02}

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή διαμαρτύρεται με τον πλέον έντονο τρόπο για την διαιτησία του Γιαννουλακη Γ. και του πρώτου βοηθού του Νικολακακη Β. γιατί  σε ένα ολόκληρο παιχνίδι, επί 90 λεπτά ο μεν διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο ημίχρονο όταν σε σουτ του Κοιλιαρα, ο αμυντικός Άντονι σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και μάλιστα θα δεχόταν και 2 κίτρινη κάρτα, έκοπτε με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ τον επιθετικό μας FOURTADO, o οποίος σε όλες τις φάσεις πηδούσε 15 πόντους πάνω από τους αμυντικούς, ο δε ανύπαρκτος βοηθός Νικολακακης Β. του οποίου η συμπεριφορά δημιουργεί ερωτηματικά και με υπόδειξη του καταλογίστηκε το πέναλτι το οποίο ήταν 1 μέτρο έξω από την περιοχή.

Η συμπεριφορά των διαιτητών που ορίζει ο κ. Δουρος και των βοηθών εποπτών που ορίζει ο κ. Δουρος, οι οποίοι από την αρχή του χρόνου δημιουργούν την εντύπωση από την Α’ αγωνιστική με τον διαιτητή Κατσικογιαννη και από τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ο διαιτητής Κουτσιαυτης Α. και ο βοηθός Πασχάλης Γ. απέβαλαν τον ποδοσφαιριστή ΗOURTADO χωρίς λόγο ότι η Παναχαϊκή βρίσκεται υπό διωγμό.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όμως θα καταγγείλει πρώτα στη επιτροπή δεοντολογίας της Ενώσεως όσο και στους αθλητικούς δικαστές τον γραφικό προπονητή της Ηλιούπολης Τσακογιάννη, Πέτρο Δημητρίου, τον πρώην πρόεδρο του Παναιγιαλείου στην Γ’ Εθνική Δημητριάδη, τον γενικό διευθυντή του Εθνικού Αστέρα Γιάννη Κιουλο για την αλήτικη συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα όπου με χυδαίες εκφράσεις προσπαθούσαν να προκαλέσουν τον προπονητή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και πρόεδρο δεοντολογίας της Ενώσεως κ. Αλέξιο Κούγια υπό την ανοχή της ανύπαρκτης αστυνομίας.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου και το μόνο που έκανε ήταν να παραδώσει στους δημοσιογράφους μια από τις ογκώδεις πέτρες 20 εκατοστών η οποία κτύπησε τον ποδοσφαιριστή Γ. Κοκκίνη και την οποία περιμένουμε να αναφέρει ο παρατηρητής αγώνα και ο διαιτητής στις εκθέσεις τους.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή γιατί έπεσαν δυο πλαστικοί καφέδες στο γήπεδο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 27000,00€, περιμένουμε τι ποινή θα επιβληθεί από τους γνωστούς αθλητικούς δικαστές στον Εθνικό Αστέρα .

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει τον Αστυνομικό Διευθυντή και του υφιστάμενους του γιατί άφησαν ανυπεράσπιστους τους 250 οπαδούς μας στο έλεος των αλητών οπαδών του Εθνικού Αστέρα οι οποίοι με έναν ανηλεή πετροπόλεμο τραυμάτισαν τον γιο της γνωστής οπαδού μας Κελλης Σταμάτη σπάζοντάς του το χέρι, ενώ από πέτρες τραυματίστηκαν 10 ακόμη οπαδοί της Παναχαϊκής.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα γνωρίζει ότι σε λίγες ημέρες ο Εθνικός Αστέρας λόγω των χρεών δεν θα υπάρχει, γνωρίζει ότι οι περίεργοι αυτοί τύποι Δημητρίου, Δημητριάδης κλπ. δεν θα υπάρχουν  αλλά εάν καταφέρουν και ξεπεράσουν τα προβλήματα και συνεχίσουν να υπάρχουν τους περιμένουμε στην Πάτρα για να τους δείξουμε τι ακριβώς σημαίνει  Αχαϊκή φιλοξενία, στους δε κ. Δημητρίου και Δημητριάδη θα τους δώσουμε ειδική πλακέτα για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αύριο με τους νομικούς της συμβούλους θα εξετάσει εάν νομίμως συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League ο  Εθνικός Αστέρας λόγω των προσφυγών και των αποφάσεων των διαιτητικών δικαστηρίων και αναλόγως θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα εντός 48 ωρών».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved