Ντέρμπι στην Κατερίνη!

Ντέρμπι στην Κατερίνη!

Το παιχνίδι του Πιερικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/12) στη Football League.

{textlink02}

Με νίκη του Πανθρακικού (1-0) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών «άνοιξε» την Παρασκευή (16/12) η 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τρεις… δόσεις. Μάλιστα, το Σάββατο (17/12) θα γίνει η δεύτερη… μέρα με τρεις αγώνες, με τον Βύζαντα Μεγάρων να υποδέχεται την Καλλονή, τον Θρασύβουλο να φιλοξενεί τον Αργοτικό Αστέρα και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ (14:00)

Εν μέσω πολλών προβλημάτων, κυρίως οικονομικής φύσεως, θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Καλλονής ο Βύζας. Πολλοί ποδοσφαιριστές των Μεγαρέων βρίσκονται μία… ανάσα από την αποχώρησή τους από την ομάδα. Μάλιστα, οι Μπέριος, Α. Γεωργακόπουλος, Σανόκο και Ουαταρά, έπειτα από δική τους επιθυμία αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Βλάχος και Μιχελής.

Η αποστολή: Κοτταράς, Μητρογιάννης, Χριστοφιλέας, Γκούμας, Φραγκής, Πλάτανος, Αρκουμάνης, Μωυσίδης, Ηλιόπουλος, Ροβίθης, Λίτσης, Μουστάκης, Μεϊντής, Ρούσσος, Πέτρου, Νταντάμης, Θ. Γεωργακόπουλος, Στρατάκης.

Με στόχο την τρίτη της νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Καλλονής. Οι νησιώτες θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία. Εκτός λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Ταραχούλσκι και Σεμπέκος, ο ανέτοιμος Μήτσης, ο τιμωρημένος Κριπιντίρης και οι Μακρίδης, Θέος, Γάλας, Θυμιόπουλος.

Η αποστολή: Σουλογάνης, Βλαστέλλης, Μάππας, Προβατίδης, Μαρσέλο, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Χατζόπουλος, Μανούσος, Καρακώστας, Βαλιός, Τραορέ, Ντάμπος, Ντος Σάντος, Σκάγκλια, Μπρούνο, Τριανταφύλλου, Τζιωρτζιόπουλος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (15:00)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League θα αναζητήσει ο Θρασύβουλος κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κόλτζο, όπως και στους Παναγιωτάκο (ίωση), Κανελλόπουλο, Ανδριόλα, Γεωργιάδη και Μπαμπράτι.

Η αποστολή: Μητσέας, Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Κακαράς, Σκόνδρας, Νικολάου, Βαγγελής, Καρλόπουλος, Βλάχος, Παπαναστασίου, Μπάτσι, Κοτιζάς, Καλαμιώτης, Ψιάνος, Μουκίδης, Καρράς.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα αναζητεί στη Φυλή ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος έχει δύο αγώνες λιγότερους. Ο Γιώργος Κούτσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιακουμή.

Η αποστολή: Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Πετρίσεβιτς, Σαμουηλίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Στεφανίδης, Οκουμούσης, Προβατίδης, Μερεσιώτης, Βλαχόπουλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (17:00)

Με το ντέρμπι του Πιερικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ο Πιερικός θέλει να επιστρέψει, μετά από τρεις αγωνιστικές στις νίκες, προκειμένου να πάρει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Χατζηζήση, Πέτρου και Κουτσοσπύρο, αλλά και στους τραυματίες Περουτζίνι και Καμινιώτη.

Η αποστολή: Καρακούτσης, Συμεωνίδης, Χουρίδης, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Κωτσιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κραγιόπουλος, Κοντέων, Κόιτς, Καλαγκάνης, Ιντζόγλου, Ελευθεριάδης, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Σεχολάρι, Μετενίδης, Μπλαζέφσκι.

Με στόχο να κάνουν το 5Χ5 μακριά από τα Γιαννιτσά ταξιδεύει η Αναγέννηση στην Κατερίνη για το ντέρμπι με τον Πιερικό. Οι νεοφώτιστοι θέλουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία που τους βρίσκει στην 5η θέση με 13 βαθμούς.

Η αποστολή: Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σπαθάρας, Ντατίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκας, Αλμπάνης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Τσίλης, Τοσουνίδης, Σερέτης, Χατζόγλου.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved